Aleyna Tilki, ilk İngilizce şarkısını ve klibini yayınladı! "Dua Lipa taklidi olmuş"

Aleyna Tilki, ilk İngilizce şarkısını ve klibini yayınladı! "Dua Lipa taklidi olmuş"

Her fırsatta dünya yıldızı olmak istediğini dile getiren genç şarkıcı Aleyna Tilki, yeni İngilizce şarkısı Retrograde'i yayınladı. İngiliz şarkıcı Dua Lipa imzalı olan şarkı, sosyal medyada eleştirilere neden oldu.

2019 yılında dünyanın en büyük müzik şirketlerinden Warner Music'le anlaşma imzalayan Aleyna Tilki, dünyaya açılacağını duyurmuştu. 

Los Angeles'ta müzik çalışmalarını sessiz sedasız yürüten Aleyna Tilki, burada dünyaca ünlü yıldız Dua Lipa ile yakın ilişkiler kurdu. 

Amerika ile Türkiye arasında mekik dokuyan genç şarkıcının bir yılı aşkın sürede yeni çalışmasını yayınlayamaması umutları tüketiyorken, Aleyna Tilki'den güzel haber geldi. 

20 yaşındaki şarkıcı uzun süredir merakla beklenen ilk İngilizce şarkısını ve klip teaser'ını dijital platformlarda yayınladı. 

Aleyna Tilki, ilk İngilizce şarkısını ve klibini yayınladı! "Dua Lipa taklidi olmuş" - Resim : 1

YENİ ŞARKISINA 'DUA LIPA' ELEŞTİRİSİ

Aleyna Tilki'nin dünyaya açılmasını sağlayan Retrograde şarkısının söz ve müziği ise Dua Lipa ile Amerikalı Diplo ait. 

Sosyal medyada, genç şarkıcının yeni şarkısında Dua Lipa'yı taklit ettiği ve Retrograde'in kapak tasarımda dahi İngiliz şarkıcıdan esinlendiği yorumları yapıldı. 

YENİ POZLARI SOSYAL MEDYAYI SALLADI

Tilki, sosyal medyada klip duyurusu için paylaştığı pozlar ise olay oldu. 

Aleyna Tilki, ilk İngilizce şarkısını ve klibini yayınladı! "Dua Lipa taklidi olmuş" - Resim : 2

"SÖZÜMÜ TUTACAĞIM"

Tilki, dünya devi ile imzaladığı sözleşmenin ardından ““Ben dinleyicilerime ülkemizden bir dünya yıldızı çıkacağına dair söz verdim. Bu sözü gerçekleştirmek için de elimden geleni yapıyorum ve daha da çok çalışacağım. Warner Music'le anlaşmak bu yolda büyük bir adım oldu benim için. Hayallerim gerçekleşiyor ve çok mutluyum” demişti.

Aleyna Tilki, ilk İngilizce şarkısını ve klibini yayınladı! "Dua Lipa taklidi olmuş" - Resim : 3

Warner Music Group’un bünyesinde Dua Lipa, Cher, David Guetta, Bruno Mars, Coldplay, Cardi B, Ed Sheeran gibi ünlü isimler bulunuyor. 

Kaynak: Haber Global TV

Aleyna Tilki Dua Lipa aleyna tilki retrograde aleyna tilki haberleri magazin haberleri