Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran paylaşım: Dominik'e büyük transfer!

Survivor 2021 Acun Ilıcalı Doğduğun Ev Kaderindir
Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran paylaşım: Dominik'e büyük transfer!

Ünlü televizyoncu Acun Ilıcalı, fenomen yarışma programı Survivor'da ünlü bir ismi ağırlıyor. İşte, Ilıcalı'nın sosyal medya hesabından "Dominik'e büyük transfer" notuyla duyurduğu sürpriz konuğu...

Türk televizyonlarına yön veren yapımların izleyiciyle buluşmasına katkı sununan iki önemli isim Survivor 2021'de bir araya geliyor. 

Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran paylaşım: Dominik'e büyük transfer! - Resim : 1

Acun Ilıcalı, önceki gün sosyal medya hesabından son döneme kitaplarıyla damga vuran psikiyatr Gülseren Budayıcıoğlu'nu Survivor 2021'in çekimlerinin devam ettiği Dominik Adası'nda ağırlayacağını paylaştı. 

Ünlü televizyoncu, Gülseren Budayıcıoğlu ile Dominik Adası'na doğru yola çıktıklarını Instagram paylaşımıyla duyurdu. Ilıcalı'nın "Dominik'e büyük transfer" notunu eklediği paylaşımı takipçilerini heyecanlandırdı. 

Acun Ilıcalı'dan heyecanlandıran paylaşım: Dominik'e büyük transfer! - Resim : 2

TV8'de yayınlanan Doğduğun Ev Kaderindir ve Kırmızı Oda'nın da yaratıcı ekibinde bulunan Budayıcıoğlu'nun Survivor 2021'de konuk olarak ekranda yer alıp almayacağı merak konusu oldu.

"HASTALARIMIN HAYATLARINI İFŞA ETMİYORUM"

Kitapları 'İstanbullu Gelin', 'Doğduğun Ev Kaderindir’, 'Masumlar Apartmanı', 'Kırmızı Oda' ve 'Camdaki Kız' isimleriyle dizileştirilen psikiyatrist Gülseren Budayıcıoğlu, reyting rekortmeni dizilerle ilgili çarpıcı açıklamalarda bulundu.

Kitapların kurgusunun dizilerde değiştiğini belirten Budayıcıoğlu, "Hastalarımın hayatını ifşa edecek halim yok! Bu mümkün değil, mesleğime ihanet etmiyorum. Ben hikayenin sadece özünü alır, onu başka dünyalarda yaşatırım. Zaten kahramanların; isim, aile, şehir, meslek, her şeyi kitaplarımda değişir. Yani o kişiye ait, onun tanınabilecek hiçbir özelliğini oraya koymam" ifadesini kullandı.

Kaynak: Haber Global TV

Acun Ilıcalı TV8 dizileri Doğduğun Ev Kaderindir dizisi Gülseren Budayıcıoğlu Survivor 2021 Survivor Masumlar Apartmanı