Ünlü oyuncu Sarp Akkaya baba oldu

Ünlü oyuncu Sarp Akkaya baba oldu

Son olarak Suskunlar dizisiyle izleyici karşısına çıkan Sarp Akkaya ve eşi Sinem Yalçınkaya bebeklerine kavuştu. Ünlü oyuncunun eşi mutlu haberi sosyal medya hesabından takipçileriyle paylaştı.

Oyuncu Sarp Akkaya ve eşi Sinem Yalçınkaya'nın oğlu dünyaya geldi. Güzel haberi ise, eşi Sinem Yalçınkaya sosyal medya hesabından duyurdu.

Ünlü oyuncu Sarp Akkaya baba oldu - Resim : 1

Çift, oğullarına Kaan ismini verdi.

Ünlü oyuncu Sarp Akkaya baba oldu - Resim : 2

Akkaya Fenerbahçe’nin Olympiakos ile oynadığı Eurolig basketbol maçında evlenme teklif ettiği Sinem Yalçınkaya ile yine bir Fenerbaçe-Olimpiakos maçında 2017 yılında dünyaevine girmişti.

Beykoz Kundura Fabrikası’nda gerçekleşen nikah ve düğün töreni ile nikah masasına oturan çift mutluluklarını oğulları Kaan ile taçlandırdı.

SARP AKKAYA KİMDİR?

Sarp Akkaya 13 Mayıs 1980 yılında İstanbul’da doğdu. Mimar Sinan Üniversitesi Devlet Konservatuarı bölümünden mezun oldu ve tiyatro oyunlarında rol almaya başladı. Stüdyo Drama Tiyatro Topluluğu'nun “Kaos” ve “Sonra” oyunlarında rol aldı. Genç yaşta ilk dizi projesine başladı ve bir zamanların fenomen dizisi Bizim Aile de rol aldı. Kurtlar Vadisi Pusu adlı dizide canlandırdığı Servet karakteriyle daha da çok tanınmaya başladı. En başarılı projelerinden biri Ezel oldu.

Sarp Akkaya, Söz dizisinde Dragan Ratkoviç karakterine verdi. 

Sarp Akkaya’nın kardeşleri de kendi gibi oyuncudur. Ablası Esra Akkaya ve ikizi Kaya Akkaya da kendisi gibi tanınmış isimlerdir. 2010 yılında kardeşleriyle beraber AKKAdemi Tiyatro’yu kurmuşlardır. Ayrıca Sarp Akkaya 1,83 boyunda ve boğa burcudur.

Kaynak: Haber Global TV

Sarp Akkaya magazin haberleri