Uğur Akkuş'tan şaşırtan itiraf: Ebru'nun yüzüne bile bakmadım

Uğur Akkuş'tan şaşırtan itiraf: Ebru'nun yüzüne bile bakmadım

Eski manken Ebru Şallı, kendi adını taşıyan YouTube kanalında eşi Uğur Akkuş'u ağırladı. İlişkileri boyunca zor günler yaşayan ikili ilk kez tanışma hikayelerini anlattı.

Eski manken Ebru Şallı ve iş insanı eşi Uğur Akkuş nasıl tanıştıklarını ilk kez anlattı.

Uğur Akkuş açıklamasında şunları söyledi:

"Ben çok yoğun iş seyahatlerinde bulunuyorum. Son zamanlarda Ebru da bana katılmaya başladı. Herkes bizi tatilde zannediyor ama iş için gidiyoruz. Yurt dışında şirketlerim var 67 tane ülke gezdim. Suudi Arabistan’ın Riyad çöllerindeyken birden Ebru Şallı’nın ‘nefes al, nefes ver’ sesini duydum. Gerçekten çöldeydim ama oraya büyük bir otel yapmışlardı iş toplantısındaydım. O otelin spor salonuna indim. Koşu bandındayken bir kadın gördüm pilates yapıyor ama bir yerden de Türkçe konuşuyor birisi... Kadının Türk olduğunu düşündüm yanına gidip ‘Türk müsünüz’ diye sordum. Arap olduğunu öğrendim. Bana ekranı gösterip ‘bu Ebru Şallı çok ünlü Türk sporcu’ dedi.

Ben hemen internette Ebru’yu arattım. Bir sürü iş ile uğraştığını öğrenince ürünlerini bir çatı altında toplamak için teklifte bulundum. Çünkü Arabistan’ın çölünde bir kadın Ebru Şallı’yı tanıyorsa ben de ürünlerini satabilirim diye düşündüm. Menajeriyle görüştük, Ebru ile de iki ay sonra tanışabildik.

Uğur Akkuş'tan şaşırtan itiraf: Ebru'nun yüzüne bile bakmadım - Resim : 1

"ZAMANLA HOŞLANMAYA BAŞLADIM"

Ofise geldi tırnaklar bembeyaz, en sevmediğim oje rengi hiç bakmadım bile yüzüne! Dedim ‘bu ne ya! Biz buna yatırım mı yapacağız’ diye düşündüm. Tanıştıkça ne kadar çok iş odaklı olduğunu gördüm. Zamanla hoşlanmaya başladım. Sabah-akşam yediğim yemeklerin resmini atıyorum bilgi alıyorum. Sonra ‘sen bana yürüyor musun’ dedi. Yemeğe çıktık. Zamanla Ebru bana şarkılar atmaya başladı. Tabii ben bu kadar ünlü olduğunu bilmiyorum. Konsere gidince ne kadar ünlü olduğunu öğrendim. Aramızda evlilik muhabbeti hiç geçmedi. Öyle bir şey düşünmedik… Aşk olunca insan bir şey düşünemiyor. Kader diye bir şey var. Allah yazmış biz sadece oynuyoruz. Ben de çok şanslı bir adamım adım Uğur, Allah seni bana yazmış. Onun için beraberiz ve mutluyuz."

Kaynak: Haber Global TV

Uğur Akkuş Ebru Şallı magazin haberleri