4 ay önce nikah masasına oturduğu ortaya çıkmıştı... Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı evliliğinin gizemi çözüldü

Magazin Haberleri
4 ay önce nikah masasına oturduğu ortaya çıkmıştı... Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı evliliğinin gizemi çözüldü

Cezaevinde tutuklu bulunan Nihal Candan'ın 4 ay önce evlendiği ortaya çıkmıştı. Sır gibi saklanan evlilik ile ilgili yeni detaylar gündeme geldi.

Suçtan kaynaklanan mal varlığı değerlerini aklama, suç örgütüne üye olma, kurma suçundan gözaltına alınan Nihal Candan ve Bahar Candan kardeşler, çıkarıldıkları mahkeme tarafından tutuklandı.

4 ay önce nikah masasına oturduğu ortaya çıkmıştı... Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı evliliğinin gizemi çözüldü - Resim : 1

Cezaevinde yemekleri beğenmeyen ve sayıma çıkmak istemeyen Candan kardeşlerden Nihal Candan'ın evli olduğu ortaya çıktı.

4 ay önce nikah masasına oturduğu ortaya çıkmıştı... Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı evliliğinin gizemi çözüldü - Resim : 2

4 AY ÖNCE EVLENMİŞ

Sır gibi saklanan evliliğin detayları ortaya çıkmaya devam ediyor. Nihal Candan'ın 4 aylık eşinin neden herkesten sakladığı anlaşıldı. Mehmet Faruk Çiçek, Suriyeli bir iş kadını ile evliydi. Boşandıktan sonra Nihal Candan ile aşk yaşamaya başladı. Çocukları için bu evliliği duyurmak istemedi.

4 ay önce nikah masasına oturduğu ortaya çıkmıştı... Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı evliliğinin gizemi çözüldü - Resim : 3

ANLAŞMALI OLARAK BOŞANDI

Suriyeli o iş kadını bir dönem Mehmet Faruk Çiçek'in lojistik şirketinde de çalışmıştı. Çiçek, Nihal Candan ile tanışınca evliliğin üstüne kara bulutlar çöktü. Çiçek karısından anlaşmalı olarak boşandı ve 4 ay önce de Nihal Candan'la nikah masasına oturdu. Her şeyini paylaşan Nihal Candan ile kocası ortalık daha fazla karışmasın diye nikahı sır gibi sakladı.

Show Haber'in haberine göre Çiçek'in avukatı nikah ile ilgili olarak "Evlilik, ailenin gelenekleri açısından mahremiyet nedeniyle çocukların psikolojisi için duyurulmadı" dedi.

4 ay önce nikah masasına oturduğu ortaya çıkmıştı... Nihal Candan'ın sır gibi sakladığı evliliğinin gizemi çözüldü - Resim : 4

"DÜĞÜNDE KURAN OKUNSUN, ALKOLLÜ OLMASIN DEDİM"

Candan kardeşlerin annesi Umut Candan kızının düğünün hazırlığında olduğunu belirterek şunları söyledi: 

"Koca kutsaldır. O yüzden hep diyordum kızım bir an önce evlenin. Sizinle çok uğraşıyorlar. Başınıza bir hal getirecekler diye. Hazırlık yapıyordu. Nikahı çok aceleye gelmişti. O öyle kıyılmak zorunda kaldı. Düğünde eş, dost, akraba güzelce toplanırız demiştim. Nasıl bir düğün yapsak? Kır düğünü mü yapsak, yoksa yazı mı beklesek? Kimleri davet etsek? Biz bunları konuşuyorduk. Düğünde Kuran okunsun, alkollü olmasın dedim" şeklinde konuştu.

Kaynak: Haber Global TV