Zac Efron Hollywood Şöhretler Kaldırımı'nda yıldız sahibi oldu: Matthew Perry'i unutmadı

Kültür Sanat haberleri Hollywood
Zac Efron Hollywood Şöhretler Kaldırımı'nda yıldız sahibi oldu: Matthew Perry'i unutmadı

'High School Musical' serisi ile tanınan oyuncu Zac Efron, Hollywood’un ünlü Şöhretler Kaldırımı'nda yıldız sahibi oldu. Efron konuşmasında vefat eden Matthew Perry'yi andı.

"High School Musical", "17 Yeniden", "Baywatch", "Kötü Komşular" gibi yapımlarla tanınan oyuncu Zac Efron, Hollywood Bulvarı’ndaki Şöhret Yolu'nda yıldız sahibi oldu. Törende Zac Efron'a ailesinin yanı sıra Miles Teller-Keleigh Sperry çifti, Jeremy Allen White ve yönetmen Sean Durkin eşlik etti.

Ntv'nin aktardığı habere göre, törendeki konuşmasında "High School Musical"ın yönetmeni Kenny Ortega ve yapımcı Bill Borden'a teşekkür eden Efron, "İkiniz de High School Musical'e başlamamda etkili oldunuz. Bunun için sonsuza kadar minnettarım. Hala her gün bunu düşünüyorum, şarkıları duşta söylüyorum" dedi.

"TEŞEKKÜR EDERİM MATTHEW, BUGÜN SENİ ÇOK DÜŞÜNDÜM"

Oyuncu konuşmasında, "17 Yeniden" filminde birlikte rol aldığı ve birkaç ay önce hayatını kaybeden Matthew Perry'yi de andı. Efron, "İlk yıllarda onunla iş birliği yapmak çok eğlenceliydi. Bu beni gerçekten pek çok açıdan teşvik ve motive ederek kariyerimin bir sonraki bölümüne itti. Çok teşekkür ederim Matthew, bugün seni çok düşündüm" ifadelerini kullandı.

"MATTHEW PERRY'Yİ CANLANDIRMAKTAN ONUR DUYARIM" DEMİŞTİ

28 Ekim'de evindeki jakuzide ölü bulunan Friends oyuncusu Matthew Perry'nin ölümünün ardından yakın arkadaşı Athenna Crosby, Perry'nin hayatı hakkında bir film yapmak istediğini söyledi. Crosby, "Hayatını anlatan bir film yapmak istediğini söyledi. Geçmişte Zac Efron'la bir filmde çalışmıştı. Zac Efron'un kendisini daha genç bir versiyon olarak oynamasını istediğini ve yakında ondan bunu isteyeceğini belirtti" dedi.

Bunun ortaya çıkmasının ardından Efron da People'a, "Onu canlandırmamı istediğini duymak beni gururlandırdı. Bunu yapmaktan onur duyarım" açıklamasını yapmıştı.

Kaynak: Haber Global TV