Netflix Türkiye'den bomba 'Disney+ Türkiye' paylaşımı!

Netflix Disney Plus
Netflix Türkiye'den bomba 'Disney+ Türkiye' paylaşımı!

Netflix Türkiye'nin resmi Twitter hesabı, kısa bir süre önce Türkiye'de kullanıma sunulan rakip dijital yayın platformu Disney+ Türkiye ile ilgili gündeme bomba gibi düşen bir paylaşım yaptı.

Dünyaca ünlü dijital yayın platformu Disney+ Türkiye, 14 Haziran 2022 tarihinde Türkiye'deki yayın hayatına başladı. Platform, içeriklerini Türkiye'deki izleyicilerle buluşturmasının ardından geniş çapta ilgi gördü ve büyük bir popülarite kazandı.

Dijital yayın devi Netflix'in Türkiye'deki resmi Twitter hesabı ise kısa bir süre önce platforma ilişkin esprili bir paylaşım yaptı. Netflix Türkiye, bir Twitter kullanıcısının Disney+ Türkiye ile ilgili yaptığı başka bir paylaşımı alıntılayarak yanıt verdi.

Hesap, söz konusu Twitter kullanıcısının "Disney Plus satın almayan bir ben bir de Netflix Türkiye admini kaldık" şeklindeki paylaşımını "Yoo ben de aldım" ifadeleriyle yanıtladı.

NETFLIX TÜRKİYE'NİN PAYLAŞIMI GÜNDEM OLDU

Netflix Türkiye'nin paylaşımı, kısa süre içerisinde çok sayıda beğeni ve yorum aldı.
Hızla espri konusu haline gelen paylaşımı, bir kullanıcı "En azından dürüst" şeklinde alıntılarken başka bir kullanıcı "Dostuna yakın ol, düşmanına daha yakın" ifadeleriyle değerlendirdi.

Kaynak: Haber Global TV

Netflix