Yunanistan’da zodyak botla kaza geçirmişti! Ali Sabancı’ya kritik operasyon

Gündem haberleri yunanistan
Yunanistan’da zodyak botla kaza geçirmişti! Ali Sabancı’ya kritik operasyon

Yunanistan'daki tekne kazasını ağır yaralı atlatan ve bağırsaklarının ve pankreasının alındığı iddia edilen Ali Sabancı'nın bugün yeni bir ameliyata daha girdiği ortaya çıktı.

Sosyete, geçtiğimiz ay Yunanistan'dan gelen haberle sarsıldı. Ali Sabancı ile eşi Vuslat Doğan Sabancı, evlilik yıl dönümleri için Yunanistan tatiline çıktı. Yanlarında çiftin oğulları Kaan ile Emre de vardı.

Akşam yemeği için Yunanistan'ın Leros Adası'na giden çift, zodyak botun kayalıklara çarpması sonucu ağır yaralandı. Yunan Sahil Güvenlik ekipleri tarafından Leros Adası'ndaki hastaneye kaldırılan Ali Sabancı, hemen ameliyata alındı.

7 SAAT SÜREN KRİTİK OPERASYON

7 saat süren operasyonun ardından Türkiye'ye getirilen Ali Sabancı ve Vuslat Doğan Sabancı, uzun süre İstanbul Şişli'deki özel hastanede tedavi altına alındı.
Sabancı çiftinin geçtiğimiz günlerde taburcu edildiği ancak kendilerini uzun bir tedavi sürecinin beklediği açıklandı.

BAĞIRSAK VE PANKREASININ BİR KISMI...

Kazada ağır yaralanan Ali Sabancı'nın bağırsaklarının ve pankreasının bir kısmının alındığı iddiası da ortaya atıldı.

Yoğun bakımda uyutularak tedavisine devam edilen Ali Sabancı'nın dalağının da alındığı, dalak aort damarı yırtılan Ali Sabancı'nın bugün yeniden kritik bir operasyona girdiği ortaya çıktı.
Başarılı geçen operasyonun ardından Sabancı'nın tedavisinin hastanede sürdüğü vurgulandı.
Vuslat Doğan Sabancı da, İstanbul'daki hastanede kazanın ardından ameliyata alınmıştı. Damak, diş ve çene kısmında ağır hasarlan oluşan Sabancı'nın da tedavisinin uzun süreceği açıklanmıştı.

Kaynak: Sabah

Kaynak: Haber Global TV

Yunanistan zodyak botu Ali Sabancı Vuslat Doğan Sabancı