Vuslat Doğan Sabancı hayati tehlikeyi atlattı ama kimseyle görüşmüyor

Magazin Haberleri
Vuslat Doğan Sabancı hayati tehlikeyi atlattı ama kimseyle görüşmüyor

Vuslat Doğan Sabancı ile Ali Sabancı geçtiğimiz aylarda bot kazası geçirmiş ve hayati tehlike yaşamışlardı. Ali Sabancı da Vuslat Doğan Sabancı da taburcu oldular ancak iddiaya göre Vuslat Doğan Sabancı, yüzündeki yaralar kapanmadan kimseyle görüşmek istemiyor.

Ali Sabancı ile Vuslat Doğan Sabancı, Yunanistan'da gerçekleşen bot kazasında ağır yaralanmışlardı. Tedavileri tamamlanan Ali Sabancı ile Vuslat Doğan Sabancı hayati tehlikeyi atlattılar. Ancak iddiaya göre Vuslat Doğan Sabancı, kimseyle görüşmek istemiyor.

Vuslat Doğan Sabancı hayati tehlikeyi atlattı ama kimseyle görüşmüyor - Resim : 1

Sabah yazarı Bülent Cankurt, bu iddiaya köşesinde şu sözler ile yer verdi:

"Vuslat Hanım'a geçmiş olsuna gelmek isteyenleri, annesi Sema Doğan kabul ediyormuş. Sema Hanım, kendi evinde ağırladığı aile dostlarına, kızının durumuyla ilgili bilgi veriyormuş. Vuslat Hanım'ın neden ziyaretçi kabul etmediğini de öğrendim. Çünkü yüzündeki yaralar kapanmamış ve bu haliyle kimseye görünmek istemiyormuş."

"Zaten yüzündeki kemik kırıkları ve yaralar iyileştikten sonra da bir dizi estetik ameliyat geçirecekmiş. Daha önce yazdığım gibi Vuslat Hanım'ı uzun bir tedavi süreci bekliyor. Bu süreçte de hiçbir ziyaretçi kabul etmeyecek gibi gözüküyor."

Kaynak: Haber Global TV

Ali Sabancı Vuslat Doğan Sabancı Yunanistan kaza magazin haberleri