Ucuz et fiyatları listesi! Et ve Süt Kurumu ile Tarım Kredi kooperatifi et fiyatları ne kadar?

Recep Tayyip Erdoğan Tarım ve Orman Bakanlığı haberler Ramazan Ayı
Ucuz et fiyatları listesi! Et ve Süt Kurumu ile Tarım Kredi kooperatifi et fiyatları ne kadar?

Tarım ve Orman Bakanı Vahit Kirişçi, katıldığı yayında açıklamalarda bulunurken Başkan Erdoğan'ın talimatıyla Ramazan boyunca market ortalamalarının altında satışa çıktığını kaydetti. Vatandaşlar da "Et ve Süt Kurumu ile Tarım Kredi kooperatifi et fiyatları ne kadar? sorularına yanıt arıyor.

Et ve Süt Kurumu ile Tarım Kredi kooperatifi kırmızı et fiyatları, gelen son dakika açıklamasının ardından gündemdeki yerini aldı. Bakanlık konuyla ilgili düğmeye bastı. Et ve Süt Kurumu ile Tarım Kredi kooperatifi tarafınca Ramazan ayı boyunca ucuz satışın yapılacağı müjdeleni. Bu noktada "Et fiyatları düştü mü, ne kadar, kaç TL?" soruları yanıt aramaya başladı. İşte güncel et fiyatları ve tüm detaylar...

RAMAZAN BOYUNCA UCUZ ET SATIŞI

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın talimatı ile birlikte Ramazan ayı boyunca vatandaşlarımız ucuz et yesin diye market ortalamalarının yüzde 15-20 altında, önce Et Süt Kurumu'nun 18 satış mağazasında ve devamında da Tarım Kredi marketlerinin 150'sinde bugün itibarıyla et satışlarımız başlamış durumda.

Et ve Süt Kurumu fiyat listesi şu şekilde:

et ve süt kurumu

et ve süt kurumu tarım kredi

Kaynak: Haber Global TV