Tokat'ta seyyar satıcı kendini yaktı

Tokat Samsun Gündem haberleri
Tokat'ta seyyar satıcı kendini yaktı

Tokat'ta zabıta ekipleriyle tartıştığı öne sürülen seyyar satıcı Hakan Y. üzerine benzin dökerek kendisini ateşe verdi. Belediye zabıtanın tezgaha müdahale etmediğini açıkladı.

Tokat’ın Erbaa ilçesinde  yaşanan olay, dün saat 14.30 sıralarında Gazi Bulvarı’nda meydana geldi.

Psikolojik sorunları olduğu ileri sürülen ve sosyal medya hesabında ‘yarın tutuklamam var’ diyerek paylaşım yapan seyyar satıcı Hakan Y. (47) bulvarda üzerine benzin döküp, kendini ateşe verdi. Zabıta ekipleri ve çevredekilerin müdahalesiyle alevler söndürüldü. Yaralanan Hakan Y., Erbaa Devlet Hastanesi’ne kaldırıldı, buradan da Samsun'a sevk edildi.

Tokat'ta seyyar satıcı kendini yaktı - Resim : 1

BELEDİYE AÇIKLAMA YAPTI

Zabıta ekiplerinin Hakan Y.’nin seyyar tezgahını kaldırdığı için kendisini ateşe verdiği iddiaları üzerine Erbaa Belediyesi açıklama yaptı. Açıklamada, “Yerel basında ve sosyal medyada yer alan haberler asılsız olup seyyar satıcılık yapan hemşehrimize zabıta ekiplerimizce herhangi bir sözlü veya fiziki müdahalede bulunulmamıştır. Hemşehrimizin seyyar satıcılık yaptığı tezgah hem olaydan önce hem de olaydan sonra Yöresel Ürünler Pazar yerinde bulunmaktadır. Hemşehrimizin seyyar satıcılık yaparak geçimini sağlamasına mani bir kolluk uygulaması olmamıştır.” denildi. 

UYUYAN KADINI TACİZ EDİP TELEFONUNA KAYDEDEN ŞÜPHELİYE EV HAPSİ

Samsun'un İlkadım ilçesine bağlı Fatih Mahallesi’nde iddiaya göre S.D., kız arkadaşı R.O. ile aynı evde kalan M.K.’nin koltukta uyuduğu sırada yanına gitti. M.K.’ye elle tacizde bulunan S.D., o anları cep telefonuyla kaydetti. Mail hesabına gelen videoyu izlemesi üzerine M.K., dün polise şikayette bulundu. Olayla ilgili çalışma başlatan polis, S.D.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

Tokat'ta seyyar satıcı kendini yaktı - Resim : 2

Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevk edilen S.D., çıkarıldığı hakimlik tarafından ev hapsi cezasına çarptırıldı.

 

Kaynak: DHA