Tanju Özcan'ın parti binasındaki fotoğrafı çöpe atıldı, Özcan'dan açıklama geldi

CHP Bolu

CHP'den ihracı kesinleşen Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, CHP Bolu İl Başkanlığı binasında duvarda asılı fotoğrafı çöpe atıldı. Tanju Özcan, sosyal medya hesabından fotoğrafının çöpe atılmasıyla ilgili Kılıçdaroğlu'na seslendi.

Bolu Belediye Başkanı Tanju Özcan'ın, CHP'den ihracı sonrası yaptığı itiraz başvurusunun Ankara 28'inci Asliye Hukuk Mahkemesi'nce reddedilmesi üzerine, CHP Bolu İl Başkanlığı binasında duvarda asılı halde bulunan çerçeve içindeki fotoğrafı kaldırıldı.

Tanju Özcan'ın parti binasındaki fotoğrafı çöpe atıldı, Özcan'dan açıklama geldi - Resim : 1

CHP'li Bolu Belediye Meclisi Üyesi İlkay Bayrak tarafından duvardan sökülen Özcan'ın fotoğrafı, çöpe atıldı.

TANJU ÖZCAN'DAN ÇÖPE ATILAN FOTOĞRAF YORUMU: BAK KILIÇDAROĞLU...

Tanju Özcan ise, o anların videosunu paylaşarak, "Kılıçdaroğlu yalakalarına gün doğdu. Bunlar için tek başarı benim gibi Atatürkçülerin partiden atılması. Bak Kemal Kılıçdaroğlu, umarım mutlu etmiştir" dedi.

"ÇÖPE ATILMASI KABUL EDİLEMEZ"

CHP Bolu Merkez İlçe Başkanı Çetin Uç, Tanju Özcan'ın İl Başkanlığı binasında asılı olan fotoğrafının çöpe atılmasıyla ilgili açıklama yaptı. Fotoğrafı çöpe atan CHP'li Belediye Meclisi Üyesi İlkay Bayrak'ın yaptığının bir disiplin suçu olduğunu belirten Uç, "Ben ve yönetimim olarak kesinlikle böyle bir hareketi kabul etmediğimizi belirtmek isterim. Partimizin her kademesinde görev almış, partimizden 4 dönem milletvekilliği ve 1 dönem de belediye başkanı olarak seçilmiş olan Tanju Özcan, şu an partimizde olmasa da yıllarca emek vermiş isimlerden birisidir. Ayrıca önemle belirtmek isterim ki çöpe atılan fotoğrafta Tanju Özcan'ın fotoğrafının yanında partimizin logosu yer almaktadır. Partimizin logosunun bulunduğu bir görselin çöpe atılması kabul edilemez ve kesinlikle tasvip etmiyoruz. Bu, bir disiplin suçudur. İl Başkanı'mız Sayın Ersan Türkoğlu da bu konuda gerekli yaptırımı yapacaktır" dedi.

 

Kaynak: DHA

Tanju Özcan CHP Bolu