Spor kulüplerinden Cüneyt Arkın mesajları

Gündem haberleri Hayatını kaybetti
Spor kulüplerinden Cüneyt Arkın mesajları

Türk sinemasının efsanesi Cüneyt Arkın aramızdan ayrıldı. Spor kulüpleri usta sanatçının vefat haberinin ardından baş sağlığı mesajları paylaştı.

Cüneyt Arkın'ın vefatı Türkiye'yi yasa boğdu. Usta ismin ardından spor kulüplerinden baş sağlığı mesajları paylaşıldı.

Fenerbahçe'den paylaşılan baş sağlığı mesajında, "Türk sinemasının usta isimlerinden Cüneyt Arkın’ın vefat haberini üzüntüyle öğrenmiş bulunmaktayız. Cüneyt Arkın’a Allah'tan rahmet; ailesi ve sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi. 

Galatasaray'dan yapılan paylaşımda, "Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından #CüneytArkın’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Usta oyuncuya Allah'tan rahmet; başta kederli ailesi ve sevenleri olmak üzere tüm sanat dünyasına başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı.

Beşiktaş kulübünün paylaşımında, "Türk sinemasının unutulmaz oyuncularından Cüneyt Arkın’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrendik. Usta oyuncuya Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat dünyasına başsağlığı dileriz" ifadeleri kullanıldı. 

Beşiktaş bir diğer paylaşımında ise Arkın'ın Beşiktaş'ın şampiyonluğunu kartal işareti yaparak kutladığı mesajı alıntılayarak, "Beşiktaş camiası seni unutmayacak…" ifadelerini kullandı. 

Trabzonspor'un paylaşımında, "Sinemamızın büyük oyuncularından Cüneyt Arkın’ı kaybetmenin derin üzüntüsünü yaşıyoruz. Usta sanatçıya Allah’tan rahmet, ailesi başta olmak üzere tüm sevenlerine başsağlığı dileriz" denildi. 

Antalyaspor'un paylaşımında ise, "Türk sinemasının efsane oyuncularından Cüneyt Arkın’ın vefat ettiğini derin bir üzüntüyle öğrenmiş bulunuyoruz. Usta oyuncuya Allah'tan rahmet; ailesine, sevenlerine ve sanat camiasına başsağlığı diliyoruz" denildi.

Kaynak: Haber Global TV

Cüneyt Arkın fenerbahçe Galatasaray Fahrettin Cüreklibatur