Cumhurbaşkanı Erdoğan: Bütün o teröristleri buluyor, inlerini başlarına geçiriyoruz

Diyarbakır Recep Tayyip Erdoğan Hatay Bolu Ardahan AK Parti

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, partisinin 5 ildeki kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. Erdoğan, "Bütün o teröristleri buluyor, inlerini başlarına geçiriyoruz. Ülkemizde huzur iklimi güçleniyor" dedi.

Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan, parti genel merkezinden AK Parti Ağrı, Ardahan, Bolu, Diyarbakır, Hatay 7. olağan il kongrelerine canlı bağlantıyla katıldı. 

Erdoğan'ın açıklamaları:

Milletimizin umudu olarak uzun ince bir yoldayız. Bugüne kadar ülkemize hizmetten başka hiçbir gaye gütmedik. Yaşadığımız onca ihanete, kumpasa rağmen milletin emanetini yere düşürmedik. Davamıza sahip çıkıyoruz. Engelleri aşa aşa hedeflerimize kararlılıkla yürüyoruz. Millet bizden emaneti alıncaya kadar aşkla, şevkle, azimle ülkeye ve millet hizmet mücadelemizi sürdüreceğiz. 

Bugün geriye doğru baktığımızda şu gerçeği net bir şekilde görüyoruz. 2021'in Türkiye'si ile 2002'nin Türkiye'si arasında dağlar kadar fark var. Eski Türkiye, yasakların, korkuların ülkesiydi. Gecelik faizlerin yüzde 7500'leri bulduğu ekonomik buhran vardı. Milli iradeyi ülkemizde yeniden hakim kıldık. Cumhur ile Cumhuriyeti, devletle milleti yeniden kucaklaştırdık. 

Milletimizin birliğine, beraberliğine kast eden alçaklara döktükleri her damla kanların hesaplarını misliyle soruyoruz. Bütün o teröristleri buluyor, inlerini başlarına geçiriyoruz. Ülkemizde huzur iklimi güçleniyor.

Kaynak: Haber Global TV

son dakika son dakika haber Recep Tayyip Erdoğan Ak Parti