SON DAKİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordumuza kimyasal silah yakıştırması yapanlar bedelini ödeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan
SON DAKİKA Cumhurbaşkanı Erdoğan: Ordumuza kimyasal silah yakıştırması yapanlar bedelini ödeyecek

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da "Mahalle Bizim, Gençlik Bizim" Programı'nda gençlerle bir araya geldi. Programda önemli açıklamalarda bulunan Erdoğan, "Ordumuza kimyasal silah yakıştırması yapanlar bedelini ödeyecek" dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Malatya'da "Mahalle Bizim, Gençlik Bizim" Programı'nda gençlerle bir araya geldi. Erdoğan, programda önemli açıklamalarda bulundu. 

Erdoğan'ın açıklamalarından önemli satır başları şu şekilde:

Karşımda muhafazakar devrimcileri görüyorum. Gençlik Kollarımız ülke genelinde 140 bin gencimizin katılımıyla, kapanış toplantısını burada yapmak istediğini söyledi. birileri diyor ki AK Parti'de gençlik yok, gençlik burada. Artık "İlk Oyum Erdoğan'a İlk Oyum Erdoğan"a kampanyasında durmaksızın yolumuza devam edeceğiz. Malatya öyle bir şehir ki, burada yaşın bir önemi yok. Malatyalıların kimliklerinde yazan ne olursa olsun ruhları genç. Siz gençlerle bir araya geldiğimiz de bizimde gönlümüz, ruhumu gençleşiyor. 

Önümüzdeki yıl Cumhuriyetimizin 100'üncü yıl dönümü. Biz de yeni yüzyıla Türkiye yüzyılı diyoruz. Bunun ilhamı da geleceği de sizlersiniz. Sizler, bu yüzyılın gençliğisiniz. Siyaseti, sosyal medyadaki kuru gürültülerden, sözde tartışma programlarından ibaret sananlar gelsinler, buraya baksınlar. Bir araya geldiğimiz şu salona baksınlar. Biz seçimden seçime millete giden bir parti hiç olmadık. Milletimiz, kendisi için tuğla üstüne tuğla koymamışa yetki vermez, ülkenin kalkınması için ter dökmemişe eyvallah etmez. Aç tavuk kendin buğday ambarında sanır, bunlar aç tavuk.

Milletimiz, FETÖ'cülerle hamburger yemek için 100 bin kilometre yol gidenlere yüz vermez. Darbecilerle anlaşıp tankların arasından sıvışan korkaklara emanet teslim etmez. Huzurunu güvence altına almayana yol açmaz. Terörle kol kola yürüyene, bırakın destek olmayı gerekirse dünyayı başına yıkar. Benim orduma, askerine hakaret eden bu malum ana muhalefetin ve diğerlerinin hiçbirine Allah'ın izniyle ilk seçimlerde dersi en güzel şekilde verilecektir. Yargıda bedellerini ödeyecekler. Türkiye'nin bugün sahip olduğu hiçbir imkan, altın tepside sunulmadı. Asırlarca üç kıta yedi düveli yönettiğimiz gücü, değerlerimizle bağlılıkla kurduk. Bir asır önce verdiğimiz mücadeleyi dişimizle tırnağımızla kazandık. Son 20 yıldaki her eser ve hizmetin ve özellikle de gerisinde böyle bir azim ve karalılık ardır. 

Muhafazakar devrimcilerin sesi muhteşem çıkıyor. Nuri Pakdil'i iyi okursan muhafazakar devrimci olursun. Eski Türkiye güzellemesi yapanların tek derdi o dönemin yoksulluğundan istifade ediyor olmaları. Ekonomisi zayıf ve itibarı düşük bir Türkiye isteyenler, bu milletin sevdalısı olamaz. İçeride ve dışarıda verdiğimiz mücadeleden dolayı başımıza türlü işler geldi. Milletin vesayetiyle bu gücü kazanan tek kadro biziz. On binler havalimanında bunları akamete uğrattı. Liderine sahip çıkan bir gençlik vardı, ayrılmadı, dik durdu, terörün amansız saldırılarını millete sınırlarımızın dışına sürükleyen tek yönetim biziz. Ekonomik tetikçilerin önümüze kurduğu sayısız tuzağı söküp atan tek milletiz. Ülkemizi içine sıkıştığı cendereden kurtaran ve en iddialı ülkeler arasına sokan biziz. Şimdi gençlerle birlikte daha derin ve büyük bir denize elken açıyoruz. Türkiye yüzyılı sadece milletin değil, bölge ve dostlarımızla birlikte yepyeni bir yüzyılın müjdecisidir.

 

Kaynak: Haber Global TV

cumhurbaşkanı erdoğan malatya