Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan: Kültür ve sanatla taçlandırılmamış kalkınma hamlesi sadece taş ve betondan ibarettir

Recep Tayyip Erdoğan Cumhurbaşkanı Erdoğan
Son dakika Cumhurbaşkanı Erdoğan:  Kültür ve sanatla taçlandırılmamış kalkınma hamlesi sadece taş ve betondan ibarettir

Cumhurbaşkanı Erdoğan, Kültür ve Sanat Camiası ile İftar Programı'nda konuştu. Erdoğan açıklamalarında, "Kültür ve sanatla taçlandırılmamış bir kalkınma hamlesi sadece taş, beton ve metalden ibarettir. Bizler bir medeniyet inşası peşindeyiz" ifadelerini kullandı.

Cumhurbaşkanı Erdoğan Kültür ve Sanat Camiası ile İftar Programı'nda konuştu.

Kültür ve Sanat Camiası ile İftar Programı'nda önemli açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşmalarından önemli satır başları şu şekilde:

Ülkemiz kendi tarzını oluşturarak kurak dönemi aşmasını bilmiştir. Müzik başta olmak üzere sanatın birçok alanında hizmet veren duayen sıfatını hak eden sanatçılarımızı yad ediyoruz.

İnternetin ve sosyal medyanın imkanlarını kullanarak, bu eserleri tüm insanlığa sunan sanatçılarımıza teşekkür ediyoruz. İlhamını bu milletten alan hiçbir eserin başarısız olmayacağını ümit ediyoruz.

Birçok farklı alanda verdiğimiz desteklerle sanatçılarımızın emeğine sahip çıkıyoruz. Korsanla mücadeleden telife, tiyatrodan sinemaya kadar pek çok farklı başlık altında verdiğimiz desteklerle sanatçılarımızın emeğine sahip çıkıyoruz.

Ankara'da Senfoni Orkestrası'nı ve Taksim'de AKM'yi açarak sanat dünyasına çok önemli eserler kazandırdık. Kültür ve sanatla taçlandırılmamış bir kalkınma hamlesi sadece taş, beton ve metalden ibarettir. Bizler bir medeniyet inşası peşindeyiz. 

İftarımızı teşriflerinizden dolayı her birinize teşekkür ediyorum. 

 

Kaynak: Haber Global TV

cumhurbaşkanı erdoğan Recep Tayyip Erdoğan