Son dakika: Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi

haberglobal.com.tr
Deprem Son depremler
Son dakika: Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi

Son dakika haberi... AFAD'ın paylaştığı veriye göre Çanakkale Yenice'de saat 21.38'de 4.9 büyüklüğünde deprem meydana geldi. Sarsıntı İstanbul ve çevre illerden de hissedildi. Sağlık Bakanı Koca, 1 vatandaşın deprem esnasında korkarak ikinci kattan atladığını ve hayatını kaybettiğini duyurdu.

Deprem yerin 10.44 KM derinliğinde gerçekleşti.

Çanakkale Valisi İlhami Aktaş, AA muhabirine, AFAD başta olmak üzere ekiplerin taramalarının sürdüğünü söyledi.

Aktaş, "Yapılan taramalara göre şu an için ilimizde herhangi olumsuz bir durum tespit edilmemiştir. Depremden etkilenen hemşehrilerimize 'geçmiş olsun' dileklerimi iletiyorum." dedi.

Son dakika: Çanakkale'de korkutan deprem! İstanbul'da da hissedildi - Resim : 1

İÇİŞLERİ BAKANI YERLİKAYA'DAN AÇIKLAMA

İçişleri Bakanı Ali Yerlikaya, ''Çanakkale Yenice’de , büyüklüğünde meydana gelen depremde AFAD ve ilgili kurumlarımızın tüm ekipleri saha taramalarına başlamıştır. Çevre illerden de deprem hissedilmiştir. An itibari ile olumsuz bir durum yoktur. Gelişmeleri takip ediyoruz. Depremden etkilenen vatandaşlarımıza geçmiş olsun dileklerimi sunuyorum. Allah ülkemizi ve milletimizi afetlerden korusun.'' ifadelerini kullandı.

SAĞLIK BAKANI KOCA: 1 VATANDAŞIMIZ HAYATINI KAYBETTİ

Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Bursa Nilüfer'de bir vatandaşın ikinci kattan atlayarak hayatını kaybettiğini duyurdu.

Bakan Koca, ''Bu akşam Çanakkale Yenice’de meydana gelen; Çanakkale yanı sıra Balıkesir ve İstanbul’da da hissedilen 4.9 büyüklüğündeki depremde, Bursa’nın Nilüfer ilçesindeki bir vatandaşımız, korku sebebiyle ikinci kattan atlayarak ağır yaralanmış; ambulansla kaldırıldığı Çekirge Devlet Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen hayatını kaybetmiştir. Kendisine Allah’tan rahmet, ailesine başsağlığı diliyorum. Allah hepimizi afetlerden korusun.'' ifadelerini kullandı.