SON DAKİKA Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak 'geçmiş olsun' dileklerini iletti

İlham Aliyev Cumhurbaşkanı Erdoğan emine erdoğan Azerbaycan
SON DAKİKA Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı telefonla arayarak 'geçmiş olsun' dileklerini iletti

Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için "geçmiş olsun" temennilerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev ile telefon görüşmesi gerçekleştirdi. Azerbaycan Cumhurbaşkanı Aliyev, Kovid-19 testi pozitif çıkan Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan için "geçmiş olsun" temennilerini iletti.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Azerbaycan Cumhurbaşkanı İlham Aliyev'e kendisi ve eşi Emine Erdoğan adına teşekkür etti.

Erdoğan, paylaşımında "Aziz kardeşim İlham Aliyev'e geçmiş olsun temennilerinden ötürü şahsım ve Emine Hanım adına şükranlarımı sunuyorum. Dost ve kardeş Azerbaycan halkına selamlarımızı gönderiyor, dualarını bekliyoruz." ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Global TV

İlham Aliyev Azerbaycan Azerbaycan haberleri son dakika Azerbaycan haberleri emine erdoğan cumhurbaşkanı erdoğan