AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'seçim' açıklaması: Olmayan seçimin güvenliğiyle ilgili kara propaganda yürütülüyor

AK Parti
AK Parti Sözcüsü Çelik'ten 'seçim' açıklaması: Olmayan seçimin güvenliğiyle ilgili kara propaganda yürütülüyor

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin Kızılcahaman Kampı'nda açıklamalarda bulundu. Çelik, olmayan seçimin güvenliğiyle ilgili muhalefet tarafından bir kara propaganda yürütüldüğünü ifade ederek, Cumhur İttifakı'nın adayının Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan olduğunu söyledi.

AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti'nin Kızılcahamam Kampı'nda açıklamalarda bulundu. 

Çelik açıklamalarından önemli satır başları şu şekilde:

İç ve dış güvenliğin ele alındığı oturumlar yapıldı.

Geçmiş yıllarda çeşitli olaylarla birlikte vesayet çalışması olarak önümüze gelmişti. İç ve dış güvenlik politikasını çatıştırmak gibi. Devlet için iş yapmak isteyenleri işe yapamaz hale getirmek isteyen bir yaklaşımdı. Bu, millet lehine sonucu değiştiren bir meseledir. Türkiye, hem masadadır hem de sahadadır. Türkiye, çok yüksek kapasiteli bir demokrasi devletidir. Hukuka uygun bir çözüm olmayınca da sahadaki varlığımız ortadadır. 

 Sayın Cumhurbaşkanlığımızın liderliğinde kapsamlı bir değerlendirme yapıldıktan sonra yine Cumhurbaşkanımızın kapanış konuşmasıyla sona eriyor. Bu kamp, pandemi döneminde ara verdiğimiz kamp geleneğimizi devam ettirdiğimiz için önemli bir kamp.

Ekonomi ile ilgili kapsamlı değerlendirmeler yapılacak.

1 Haziran'dan itibaren olan hafta Çevre Haftası olarak kutlanacak. Bu toplantımıza çevre bilinciyle ilgili bir kapsam oluşturuldu. Bu otelde kaldığımız süre boyunca sıfır atık prensibine uyacağız. Her bir arkadaşımız adına 2 fidan dikilecek. 

BİZİM ADAYIMIZ BELLİ, ASIL KONU ONLARIN MASALARINDA NE OLDUĞU

Muhalefetin kara propagandasını da tartışıyoruz. CHP tarafından olmayan seçimin güvenliğiyle ilgili bir kara propaganda yürütülüyor. Vatandaşlarımızın her seçimde sandıklara sahip çıkmasından büyük bir memnuniyet duyuyoruz. Oy çuvalları üzerindeki vatandaşlarımızı da büyük saygıyla karşılıyoruz. Ancak en büyük sandık güvenliği terörle mücadeledir. Bu konuda sesi çıkmayanların bu konuyla ilgili bize vereceği bir ders yoktur. Şimdiden kaybedecekleri bir seçime kılıf uydurmaya çalışıyorlar. Cumhur İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı Recep Tayyip Erdoğan'dır. Asıl konu onların masasında ne döndüğüdür. 

 

 

Kaynak: Haber Global TV

Ak Parti kızılcahamam kampı Ömer Çelik Ömer Çelik haberleri son dakika Ömer Çelik açıklamalar