AFAD duyurdu! Akdeniz'de 3.4 büyüklüğünde deprem

Deprem Son depremler son dakika haber AFAD
AFAD duyurdu! Akdeniz'de 3.4 büyüklüğünde deprem

Son dakika haberine göre, AFAD, Akdeniz'de 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana geldiğini bildirdi.

Son dakika haberi...

AFAD, Akdeniz'de 3.4 büyüklüğünde bir deprem meydana  geldiğini bildirdi.

19.39'da gerçekleşen deprem, yerin yaklaşık 28 kilometre derinliğinde kaydedildi.

Deprem nedeniyle herhangi bir olumsuzluk bildirilmedi. 

Meydana gelen depremleri AFAD'ın resmi X sosyal medya hesabından ve resmi web sitesinden anlık olarak takip edebilirsiniz.

Son dakika haberler

gündem haberleri

 

Malatya'nın Battalgazi ilçesinde geçtiğimiz günlerde 5.2 ve 4.7 büyüklüğünde iki deprem peş peşe meydana gelmişti. Peş peşe meydana gelen sarsıntılar nedeniyle herhangi bir olumsuzluk ya da yıkım meydana gelmezken vatandaşlar panikle sokağa dökülmüştü. 6 Şubat tarihinde meydana gelen Kahramanmaraş merkezli 7.7 ve 7.6 büyüklüğündeki iki büyük depremden etkilenen Malatya'daki artçı sarsıntılar büyük korku ve paniğe neden olmuştu. Sarsıntıların ardından AFAD'ın resmi sosyal medya hesabından yapılan açıklamayla vatandaşlar riskli yapılardan uzak durmaları konusunda uyarılmıştı.

Merkez üssü Malatya'nın Battalgazi ilçesi olan depremlerin ardından AFAD tarafından yayımlanan uyarıda şunlar kaydedilmişti: 

"6 Şubat Kahramanmaraş merkezli 7.7 ile 7.6 büyüklüğündeki depremler sonrasında bölgede 4.5 ve üzeri artçı depremler meydana gelmeye devam etmektedir. Vatandaşlarımıza, bölgedeki ağır hasarlı yapılara kesinlikle girmemelerini, riskli binaların çevresinde bulunmamalarını ve resmi birimlerin uyarılarını dikkate almalarını önemle hatırlıyoruz."

 

 

Kaynak: Haber Global TV