Patates kızartması hem çıtır çıtır oluyor hem de yağ çekmiyor! Usta aşçıların defterinden çıkan altın tüyo
Patateslerin en sevilen pişirme şekli pek çok kişi içim kızartmasıdır. Ancak patates kızartmasının pişirilmesinde bazı püf noktaları da bilmek gerekiyor. Patates kızartırken bu yöntemi uygularsanız patatesleriniz hem yağ çekmiyor hem de çıtır çıtır oluyor.
Patates kızartması pek çok kişi tarafından patatesin en lezzetli olarak kabul edilir. Çıtır çıtır pişen ve henüz sıcakken ağızda bir lezzet şöleni yaşatan patateslerin tam çıtır kıvamında pişmesi için bazı mutfak tüyolarını öğrenmeniz gerekiyor. Patates kızartmasının pişirilmesi esnasında kullanılan bir püf nokta patatesin fazla yağ çekmesini önlerken aynı zamanda tam çıtır çıtır bir kıvamda olmasını sağlıyor.
Evlerde pişirilen patates kızartmaları çoğu zaman dışarıdan alınanlar kadar çıtır olmaz. Daha yağ çeken ve daha yumuşak olan evlerde pişirilen patatesler için bu yöntemi uygulayabilirsiniz. İşte patateslerin tam kıvamında pişmesi için bu püf noktayı uygulayabilirsiniz. İşte tam kıvamında patates kızartması pişirmenize yardımcı olan doğal yöntem: