Oy vermek için sıraya girdi, arkasında bir anda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görünce şoke olan vatandaş güldürdü

Gündem haberleri Cumhurbaşkanı Erdoğan 2023 Seçimleri 14 Mayıs Seçimleri AK Parti

Üsküdar Kısıklı'da oy verme işlemi sırasında arkasında bir anda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı görünce, şaşıran vatandaş sosyal medyada gündem oldu.

Oy verme sırasında beklerken, arkasında bir anda Cumhurbaşkanı Erdoğan'ı ve diğer parti üyelerini gören vatandaşın tepkileri güldürdü. Bir anda geri çekildi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan ve eşi Emine Erdoğan oylarını kullanmak için Üsküdar Kısıklı'daki konutundan çıkarak saat 11.40'ta Saffet Çebi Ortaokulu'na geldi.

ERDOĞAN'I GÖRÜNCE VERDİĞİ TEPKİ GÜNDEM OLDU

Oy verme işlemi için sıraya giren Erdoğan bir müddet bekledi. O anlarda arkasında Erdoğan'ı gören vatandaş, şaşkınlığa uğradı.

Görüntülerde, Erdoğan ile vatandaşın bir süre sohbet ettiği ve vatandaşın sırasını Erdoğan'a verdiği görüldü.

Okul bahçesini dolduran vatandaşların sevgi gösterilerinde bulunduğu Erdoğan'ı, Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanı Fahrettin Altun, Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ve AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile diğer ilgililer karşıladı.

Kaynak: Haber Global TV

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan kısıklı oy verme 14 Mayıs seçimleri anka haber ajansı seçim sonuçları anka seçim sonuçları anka seçim aa seçim sonuçları canlı seçim sonuçları seçim