Murat Kurum: Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak

HABER MERKEZİ
Murat Kurum İstanbul Büyükşehir Belediyesi AK Parti

AK Parti'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, İstanbul’da konuştu. Kurum, "Kentsel dönüşüm ve ulaşım iki önemli başlığımız olacak" dedi.

Cumhur İttifakı İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Murat Kurum, AK Parti İstanbul İl Başkanı Osman Nuri Kabaktepe ile birlikte Eyüp Sultan Camii'ni ziyaret etti. Kurum, ziyaret sonrasında açıklamalarda bulundu.

Kurum'un açıklamalarından öne çıkanlar şu şekilde:

Bu güzel şehrin, şehremini olmak için yola çıktık. Biz her seçim kampanyasında Eyüpsultan'da başlarız. Bugün hem Fatih Sultan Han'a uğradık hem de gönüller sultanı Eyüp Sultan Hz. ziyarettik.  Bugün Sultan Mehmet Han'a kendisine layık bir başkan olacağımızın sözünü verdik. Daima Fatih'in çizgisin, kutlu yolunda olacağız.

16 milyon İstanbullu kardeşimizle yöneteceğiz. Bu aziz şehri yeniden ihya etmek için gayret göstereceğiz. Bu bölgemizde önemli bir yenileme projemizi vatandaşlarımızla birlikte yapacağız.

 

 

39 ilçede deprem çalışmaları da yapacağız. Daha önce 81 ilde nerede bir afet olsa ekiplerimizle birlikte oradaydık. İstanbul'un deprem riskini bertaraf edecek adımları atacağız.  İstanbul'da tek riskli yapı kalmayana kadar çalışacağız.

İstanbul'un tarihi yarım adasını tekrar ihya edeceğiz. İstanbul'daki trafik çilesini bitirecek adımlar atılacak. İstanbul'da yaşamayı eziyet olmaktan çıkaracağız.

'HERKES İÇİN ÇALIŞACAĞIZ'

Aylardır çalışmalar yapıyoruz, milletimiz sorunlarını not ettik. Uzman arkadaşlarla bunları değerlendirdik. Kimseyi ötekileştirmeyeceğiz, herkes için çalışacağız. Eminiz ki İstanbul'un kaybolan 5 yılını hızlı bir şekilde acil eylem planını ortaya koyarak yürüteceğiz.