Muharrem İnce: Benden başka 'deprem bir beka meselesidir' diyen olmadı

Muharrem İnce Memleket Partisi Gündem haberleri İstanbul Büyükşehir Belediyesi
Muharrem İnce: Benden başka 'deprem bir beka meselesidir' diyen olmadı

İstanbul Ümraniye'deki Alemdağ Caddesi'nde partililerle yürüyüş yaptıktan sonra halka hitap eden Cumhurbaşkanı adayı ve Memleket Partisi Genel Başkanı Muharrem İnce, 'Muharrem İnce'den başka 'deprem bir beka meselesidir' diyen olmadı" dedi.

İstanbul Ümraniye'de önce partililerle yürüyüş yapan ardından halka hitap eden Memleket Partisi lideri İnce, 'Muharrem İnce'den başka 'deprem bir beka meselesidir' diyen olmadı" dedi. 

Muharrem İnce, cumhurbaşkanı seçilmesi halinde vatandaşın ucuz et yiyeceğini dile getirerek, "Ucuz süt içeceksiniz. Balık, peynir yiyeceksiniz. Sizin iyi beslenmeniz için milli gelirin yüzde 2'sini tarıma ayıracağız. İyi okullarda okuyacaksınız. Sizi özel okullara, tarikat okullarına muhtaç etmeyeceğim. Devletin 2 kişilik yurtlarında kalacaksınız" diye konuştu.

Bu coğrafyanın deprem coğrafyası olduğunu dile getiren İnce, "Muharrem İnce'den başka 'deprem bir beka meselesidir' diyen olmadı. Dilimde tüy bitti, yapmayın, etmeyin dedim. Söz veriyorum, dirençli, depreme dayanıklı kentlerde yaşayacaksınız." ifadesini kullandı.

İnce, yeni bir umuda ihtiyacı olan Türkiye'yi geleceğe hazırlayacaklarını ifade ederek, ekonomik olarak büyüyüp adilce bölüşeceklerini söyledi.

 

Kaynak: AA

Muharrem İnce memleket partisi Gündem haberleri İstanbul Ümraniye