Metro İstanbul'dan Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki çalışmaya ilişkin açıklama

Gündem haberleri İstanbul İBB
Metro İstanbul'dan Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki çalışmaya ilişkin açıklama

Metro İstanbul, Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki bakım çalışması dolayısıyla bu akşamki seferlerin 23.00 ile 06.00 saatleri arasında Kabataş ile Güngören arasında yapılacağını bildirdi.

Metro İstanbul, Kabataş Bağcılar tramvay hattındaki çalışmaya ilişkin açıklama yaptı. İstanbulluların en çok kullandığı ulaşım hatlarından bir tanesi olan Kabataş Bağcılar tramvay hattındaki bakım çalışması nedeniyle bu akşamki seferler Kabataş ile Güngören arasında olacak. 

Kabataş Bağcılar tramvay hattındaki bakım çalışması dolayısıyla seferlerin bu akşam 23.00 ile 06.00 saatleri arasında Kabataş ile Güngören arasında gerçekleştirileceği bildirildi. Konuya ilişkin bilgilendirme Metro İstanbul'un resmi sosyal medya hesabı X üzerinden yapıldı. 

 

METRO İSTANBUL'DAN BAKIM ÇALIŞMASINA İLİŞKİN AÇIKLAMA

Metro İstanbul, resmi sosyal medya hesabı üzerinden İstanbullular için çok önemli bir duyuru yaptı.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında hat bakım çalışması yapılacağı belirtildi.

Açıklamada, seferlerin bu akşam saat 23.00 itibarıyla Kabataş ile Güngören istasyonları arasında gerçekleştirileceği kaydedildi.

YARIN SABAHY 06.00 İTİBARIYLA SEFERLER NORMALE DÖNECEK

Güngören ile Bağcılar istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleriyle hizmet verileceği aktarılan açıklamada, yarın sabah saat 06.00 itibarıyla seferlerin normale döneceği duyuruldu.

 

 

 

Kaynak: AA