Metro İstanbul duyurdu: Tramvay hattında ray yenileme çalışması yapılacak

Gündem haberleri İstanbul
Metro İstanbul duyurdu: Tramvay hattında ray yenileme çalışması yapılacak

Metro İstanbul tarafından T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda ray yenileme çalışmaları yapılacağı bildirildi. Metro İstanbul, tramvay hattının çalışmalar süresince hizmet vereceği güzergahı da paylaştı.

Metro İstanbul, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda daha güvenli ve konforlu bir yolculuk için ray yenileme çalışması yapılacağını açıkladı. Metro İstanbul'dan yapılan konuya ilişkin açıklamada, ray yenileme çalışmaları nedeniyle, 24-27 ve 30-31 Ekim ile 1-2 Kasım'da seferlerin saat 23.00'ten sonra Kabataş-Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında yapılacağı aktarıldı. 

Metro İstanbul, T1 Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'ndaki ray yenileme çalışmaları kapsamında 24-27 ve 30-31 Ekim ile 1-2 Kasım'da seferlerin saat 23.00'ten sonra Kabataş-Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında yapılacağını bildirdi.

Metro İstanbul'dan yapılan açıklamada, Kabataş-Bağcılar Tramvay Hattı'nda güvenli ve konforlu bir yolculuk hizmeti için ray yenileme çalışmalarına devam edildiği belirtildi.

Açıklamada, "Çalışmalar kapsamında 24, 25, 26, 27, 30, 31 Ekim ve 1, 2 Kasım tarihlerinde seferlerimiz saat 23.00 sonrası Kabataş-Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında yapılacaktır. Bağcılar ve Merter Tekstil Merkezi istasyonları arasında İETT otobüsleri ile ücretsiz mekik seferleri gerçekleştirilecektir. " ifadelerine yer verildi.

 

 ESKİŞEHİR'DE TRAMVAYDA ÇIKAN YANGIN PANİĞE NEDEN OLDU

Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde bulunan Atatürk Lisesi tramvay durağı yakınlarında akşam saatlerinde meydana gelen olayda, seyir halindeki bir tramvayın üst kısmında yangın çıktı. Çıkış nedeni henüz belirlenemeyen yangında, vatandaşlar büyük panik yaşadı.

İhbar üzerine olay yerine sevk edilen itfaiye ekiplerinin müdahalesi sonucunda söndürülen yangında, tramvay maddi hasar gördü. Yangının söndürülmesinin ardından aksayan tramvay seferleri normale döndü.

 

Kaynak: AA

Metro istanbul İstanbul Gündem haberleri T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattı