Metro İstanbul duyurdu: Tramvay seferlerinde aksama

İstanbul Gündem haberleri İBB
Metro İstanbul duyurdu: Tramvay seferlerinde aksama

Metro İstanbul, Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki trafik kazası dolayısıyla seferlerin Kabataş ile Soğanlı istasyonları arasında yapıldığını duyurdu.

Kabataş-Bağcılar tramvay hattında meydana gelen trafik kazası nedeniyle seferlerde aksama yaşanıyor. 

Kabataş-Bağcılar tramvay hattındaki trafik kazası dolayısıyla seferler Kabataş ile Soğanlı istasyonları arasında yapılabiliyor.

Metro İstanbul'un sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattı üzerinde kara yolu aracının kaza yaptığı, bu nedenle seferlerin Kabataş ile Soğanlı istasyonları arasında gerçekleştirilebildiği duyuruldu.

 

 

Geçtiğimiz günlerde tramvay hatta yenileme çalışmaları yapılmış ve seferlerde yine benzer bir aksama meydana gelmişti. 

Metro İstanbul, Kabataş Bağcılar tramvay hattındaki çalışmaya ilişkin açıklamada, İstanbulluların en çok kullandığı ulaşım hatlarından bir tanesi olan Kabataş Bağcılar tramvay hattındaki bakım çalışması nedeniyle seferlerin Kabataş ile Güngören arasında olacağı bildirilmişti. 

Metro İstanbul, resmi sosyal medya hesabı üzerinden İstanbullular için çok önemli bir duyuru yapmıştı. Metro İstanbul'un sosyal medya hesabında yer alan açıklamada, T1 Kabataş-Bağcılar tramvay hattında hat bakım çalışması yapılacağı belirtilmişti.

Açıklamada, seferlerin bu akşam saat 23.00 itibarıyla Kabataş ile Güngören istasyonları arasında gerçekleştirileceği kaydedilmiş, Güngören ile Bağcılar istasyonları arasında ücretsiz İETT otobüsleriyle hizmet verileceği aktarılan açıklamada, yarın sabah saat 06.00 itibarıyla seferlerin normale döneceği duyurulmuştu. 

 

Kaynak: AA