Kılıçdaroğlu'nun adaylığının Saadet Partisi Genel Merkezi önünde duyurulmasına AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan tepki

Saadet Partisi CHP Kemal Kılıçdaroğlu Altılı Masa AK Parti Millet İttifakı Gündem haberleri
Kılıçdaroğlu'nun adaylığının Saadet Partisi Genel Merkezi önünde duyurulmasına AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan tepki

Altılı Masa'nın adayını açıklamasının ardından AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan'dan tepki geldi. Turan, Kılıçdaroğlu'nun adaylığının Saadet Partisi Genel Merkezi önünde duyurulmasını "tarihi bir utanç" olarak nitelendirdi.

Ankara'da saatler süren toplantının ardından Saadet Partisi Genel Merkezi önünde adayını açıklayan Millet İttifakı'na, AK Parti cephesinden tepki geldi.

CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak açıklanması üzerine AK Parti Grup Başkanvekili Bülent Turan, "Sayın Kemal Kılıçdaroğlu'nun adaylığı hayırlı olsun, en iyi hakem millettir." diyerek başladığı sözlerine, şu ifadelerle devam etti:

"Ancak tek parti ve darbe dönemleri hariç iktidar olamayan CHP adayının Milli Görüş'ün güya temsilcisi SP’de açıklanması SP için tarihi utançtır Sonuç ne olursa olsun, bu durum ömür boyu yüzlerine çarpılacak!" 

Kaynak: Haber Global TV

altılı masa Millet İttifakı Kemal Kılıçdaroğlu Bülent Turan