İYİ Parti lideri Meral Akşener: Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız

Meral Akşener İYİ Parti Altılı Masa Millet İttifakı Ekrem İmamoğlu Mansur Yavaş Kemal Kılıçdaroğlu 2023 Seçimleri Gündem haberleri
İYİ Parti lideri Meral Akşener: Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız

Altılı Masa'nın CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nu Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan etmesinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, resmi Twitter hesabı üzerinden ilk paylaşımını yaptı. Yavaş, İmamoğlu ve Altılı Masa'nın Cumhurbaşkanı adayı Kılıçdaroğlu'nun açıklamaları da beraberinde geldi.

CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun Saadet Partisi Genel Merkezi önünde Millet İttifakı'nın Cumhurbaşkanı adayı olarak ilan edilmesinin ardından İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, sosyal medya hesabı üzerinden açıklama yaptı.

"Milletimizin iradesiyle tarih yazacağız" ifadelerini kullanan Akşener, altı lider, ABB Başkanı Mansur Yavaş ve İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu ile olan fotoğraflarını paylaştı.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş da, "Birlikte rahmet vardır, bereket vardır." sözleriyle yaptığı açıklamasına, şu ifadelerle devam etti:

"Sayın Genel Başkanlarımıza teveccühleri için teşekkür ederiz. Türkiye'nin ikinci yüzyılına hep birlikte umutla ve mutlulukla yürüyoruz. @ekrem_imamoglu" 

İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu da, "İnanıyoruz ki Genel Başkanımız Kemal Kılıçdaroğlu öncülüğünde Millet İttifakı olarak ülkemizin her bir ferdinin çoktan beri hak ettiği aydınlık yarınlara en kısa sürede ulaşacağız. @mansuryavas06" şeklinde bir açıklama yaptı.

Bir açıklama da Millet İttifakının Cumhurbaşkanı adayı CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'ndan geldi. Kılıçdaroğlu, ''Millet İttifakının Sayın Genel Başkanlarına, duydukları güven için teşekkür ederim. Şimdi el ele, omuz omuza yürüyeceğimiz uzun bir yolumuz var. Cumhuriyetimizi demokrasiyle taçlandıracağız. Başlıyoruz!'' ifadelerini kullandı.

 

Kaynak: Haber Global TV

altılı masa Millet İttifakı Meral Akşener Mansur Yavaş Ekrem İmamoğlu