İsrail-Hamas savaşında 20. gün! Haber Global ekipleri sıcak bölgede!

Gazze Gündem haberleri Haber Global İsrail Filistin

Haber Global ekipleri sıcak çatışmaların sürdüğü Ortadoğu'da nöbete devam ediyor. İsrail-Hamas savaşında son durumu Haber Global ekibi anbean aktarıyor.

İsrail’in Gazze Şeridi’ne yönelik hava saldırıları devam ediyor. İsrail'in Gazze Şeridi'ne yönelik saldırılarında bugüne kadar binlerce sivil hayatını kaybetti. 

İsrail ordusunun Gazze'ye yönelik hava saldırıları 20. gününde sürüyor. İsrail ordusunun, Refah kentine düzenlediği saldırılarda Ebu Rukbe ailesine ait bir bina tamamen yıkıldı. Sivil savunma ekipleri ve bölge sakinleri, arama kurtarma çalışması başlattı. Saldırı sonrası enkaz altındaki ölü ve yaralıları çıkarmak için çalışma başlatıldı.

Han Yunus’taki Filistin Kızılayı ve 4000’den fazla yerinden edilmiş insanı barındıran Al-Amal hastanesi çevresini hedef alan İsrail bombardımanı, hastane içinde aşırı panik ve korkuya neden oldu.

HABER GLOBAL EKİPLERİ SICAK BÖLGEDE

Haber Global ekipleri sıcak çatışmaların sürdüğü Ortadoğu'da nöbete devam ediyor. Muhabir Emre Karaca ve Mücahit Topçu sıcak bölgedeki tüm gelişmeleri aktarıyor kameraman Aydın Korkmaz ve Çağrı Çalışkan saniye saniye o anları görüntülüyor.

Kaynak: Haber Global TV

İsrail Hamas son dakika Dünya haberleri