Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (9 Haziran Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (9 Haziran Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Marmara'nın kâbusu-3: Müsilaj endişesi Silivri'deki balıkçıları ve yazlıkçıları vurdu: "Saçlarımızı yapış yapış yapıyor"

Silivri'de yazlığı olanlar müsilajlı denize girmekten endişe ettikleri için evlerine gidemiyor. Bölgedeki balıkçılar ise, müsilajın ağlara yapıştığı için avlanmaya engel olduğunu anlattı. Silivri'nin sakinleri, balıkçıları ve muhtarlarıyla konuştuk. Uzmanlar ise denize girilmemesi konusunda uyardı.

2020'de 8 binden fazla çocuk, anne oldu: 'Cinsel istismara uğramak demek...'

Doğum İstatistikleri ile Türkiye İstatistik Kurumu (TÜİK), 2020 yılında ülkemizde gerçekleşen doğumlara ilişkin detaylı verileri paylaştı. En çarpıcı veri ise 18 yaş altı doğum sayıları oldu. İşte çarpıcı tablo, sayılar ve çocuk yaşta doğumların en çok görüldüğü iller...

Macron anımsattı... Siyasilere bu yumruklu saldırılar Türkiye'de gündem olmuştu

Fransa Cumhurbaşkanı Macron'a tokat atılması dünya gündemine oturdu. Türkiye'nin yakın siyasi tarihinde de pek çok siyasetçi saldırıya uğradı. Yakın mesafeden yumruklar uzun süre konuşuldu. Merhum Başbakan Yılmaz'a Bupadeşte'de, merhum Demirel'e ise Başbakanlık binası önünde saldırıldı.

Tecavüz videosu viral oldu! Maddi sıkıntıdaki kadınlar ve skandal...

Bangladeş ve Hindistan'da yayılan bir tecavüz videosu iki ülkeyi de ayağa kaldırdı. Hem Bangladeş hem de Hindistan polisi ayrı ayrı ve ortak soruşturmalar başlattı. Ortaya bir TikTok fenomeninin de ortağı olduğu bir insan ticareti şebekesi çıktı.

Bir annenin şüphesi ortaya çıkardı... İşlemediği bir cinayet için 20 yıl yattı!

Amerika Birleşik Devletleri'nde bir vatandaş işlemediği bir cinayet ve tecavüz için 20 yıl hapis yattı. İdam cezası ile tehdit edilen mahkum 'suçunu' itiraf etti. Olayı bir annenin şüphesi ortaya çıkardı...

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global