Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (8 Haziran 2023)

Gündem haberleri
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (8 Haziran 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Çocukları bekleyen büyük tehlike | Dijitaldeki o içeriklere dikkat!

Çocuklara yönelik dijital içeriklerde cinsel obje ve görüntülerin artması uzmanları endişelendiriyor. Ekran karşısında oyun, animasyon veya çizgi film izlemek için oturan çocukların uygunsuz görüntülere maruz kalmaması için en büyük görev ise ailelere düşüyor.

 Türk askeri Kosova'da tansiyonu düşürür mü? 'NATO için önemi büyük...'

Kosova'nın kuzey bölgesinde Sırp azınlık ile güvenlik güçleri arasında çıkan olaylar sonrası NATO Kosova Barış Gücü'nün talebi üzerine Türkiye bölgeye 450 askerden oluşan bir komando taburu yolladı. Peki Türk askerini Kosova'da neler bekliyor? Türkiye bölgede tansiyonu düşürür mü?

 Sürekli geç kalanlara kızmayın... Zamanı kontrol edememenin nedeni ruhsal problemler olabilir

Sürekli geç kalanlara veya salı günkü doktor randevusuna pazartesi gidenlere kızmayın... Çünkü zamanı kontrol edememenin ardında dikkat eksikliği, hiperaktivite ya da takıntı gibi sorunlar yatıyor olabilir. Hatta bu takıntıların tedavisi bazen uzun terapiler bile gerektirebilir.

Kaynak: Web Özel

Gündem haberleri