Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (7 Temmuz Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (7 Temmuz Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

5 Soru 5 Cevap | Varyantlar ne zaman bitecek?

Tam aşılama hızlandı derken Türkiye'de görülen Delta Plus varyantı yeni endişelere yol açtı. Haberglobal.com.tr'ye konuşan uzmanlar, "Aşılanmayan herkesin yeni varyantların oluşumuna katkısı var" diyor. Peki neden sürekli yeni bir varyantla karşı karşıyayız ve bu daha ne kadar sürecek?

Taksi bulamaz olduk: En çok bu ilçelerde ihtiyaç var

Koronavirüs pandemisi nedeniyle vatandaşlar özel araçlarına ya da taksilere yöneldi. Artan talep nedeniyle İstanbul'da bazı bölgelerde belirli saatlerde taksi bulmak neredeyse imkansız hale geldi.

Şekerden nasıl kurtulacağız? İşte ipuçları ve yol haritası...

İlave şekerleri fazlaca tüketmek sağlığımızı tehdit ediyor. Basit karbonhidratlar ile birlikte şeker 1 numaralı sorun olarak karşımıza çıkıyor. Peki ne yapmak lazım? Şekerden ve "ilave şeker" denen şeyden nasıl kurtulacağız? Şekerin ne kadarı zararlı? İşte yol haritası ve ipuçları.

Miami'de yıkılan bina her şeyi değiştirdi: 'Satsak mı...'

ABD'nin Florida eyaletinde yıkılan ve en az 36 kişinin hayatını kaybettiği 12 katlı Champlain Towers South binasının çökmesi, bölgedeki alışkanlıkları ve dengeleri de değiştirdi. Şu sıralar sahne evini satmak isteyenler, satmak zorunda kalacak olanlar ve fırsatçıların...

Kısıtlamalar hafiflese de Tac Mahal tehdit altında: 'Hayatınızı feda etmeyin...'

Koronavirüs ile mücadelede kabus gibi bir süreç geçiren Hindistan'da kısıtlamalar gevşemeye başladı ancak ülke normale dönmekten çok uzakta. Tac Mahal de normale dönemiyor... Ancak mabedi zorlayan sadece koronavirüs değil, mevcut iktidar da ciddi tehdit oluşturmakta.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global