Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (7 Haziran Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (7 Haziran Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Marmara'nın kâbusu-1: Her gün 10 milyon metreküpten fazla atık boşaltılmaya devam ediliyor

Müsilaj sorunu konuşulmaya devam ederken, Marmara'da yaşayan 25-30 milyon insanın 10 milyon metreküpü aşkın atık suyu, her gün Marmara Denizi'ne boşaltılmaya devam ediliyor. Müsilaj sorununu üç bölümden oluşan 'Marmara'nın kâbusu' isimli yazı dizisi ile ele alıyoruz...

En yukarıdan talimat geldi! Çin 'sert' imajını düzeltebilecek mi?

Çin dış politikasında önemli bir değişikliğe gitme kararı aldı. Özellikle salgın döneminde 'sert' bir diplomasi izleyen ve bazen ülkelerin hastalık ile mücadelesini tiye alan Çin Halk Cumhuriyeti, dış politikada 'güven veren, sevgi dolu ve saygılı' bir imaj çizmek istiyor. Peki bu nasıl olacak?

Chelsea'nin yıldızı Antonio Rüdiger ırkçı saldırıları anlattı: 'Topa her dokunduğumda...'

Şampiyonlar Ligi şampiyonu Chelsea'nin Alman stoperi Antonio Rüdiger, özel bir makale kaleme alırken ırkçılık sorunu hakkında çarpıcı ifadelerde bulundu. Irkçılığa maruz kaldığı ve unutamadığı anları da aktaran Rüdiger, 2017'de Roma'da oynarken Lazio taraftarının korkunç saldırısını da anlattı.

Skandal video oyunu Cyberpunk 2077 yine gündemde: Bunları kovun!

Oyun dünyası tarihinin belki de en büyük skandalı olan Cyberpunk 2077'de sular durulmuyor. Keanu Reeves'in başrolünde yer aldığı yapım aradan aylar geçmesine rağmen Playstation'a gelemedi. Ortada milyarlarca dolar zarar var. Yatırımcılar genel müdürü kovmak istiyor!

Koronavirüsten daha ölümcül ama o kadar para etmiyor!

Afrika kıtasında Covid-19'dan daha öldürücü olan sıtmaya bir türlü çare bulunamıyor. Fakat sıtma aşısı üretmek cüzdanlar için Covid-19 kadar kârlı değil... Aşı geliştirenler ise kaynak yokluğundan ne yapacağını bilemiyor.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global