Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (5 Temmuz Pazartesi)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (5 Temmuz Pazartesi)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Midyeciler isyanda: "Saat 17'den sonra ahiret soruları başlıyor"

Müsilajdan sonra vatandaş Marmara Denizi'nden çıkan her canlıya şüphe ile bakmaya başladı. Durum seyyar midyecileri vurdu. Bir tanesi gelen sorulardan o kadar bunalmış ki "Akşam 17'den sonra ahiret soruları başlıyor. Hatta bazen sorup sorup yine de almaktan vazgeçiyorlar" diyor.

Aşı ikna timi berberler: 'Müşterilerimin yüzde 60'ını ikna ettim!'

ABD'de Başkan Biden, 4 Temmuz'a kadar nüfusun yüzde 70'inin en az bir doz aşı olacağı hedefini koymuştu ancak ülke yüzde 60'ta kaldı. Hükümet durumu değiştirmek için siyahların ağırlıklı yaşadığı bölgedeki berberlerden yardım istiyor.

İş görüşmelerinde yeni pazarlık: 'Evden çalışma var mı?'

Pandemi hayatlarımıza evden çalışma kavramını da etkiledi. Beyaz yakalıların büyük bir kısmının yeni tanıştığı uzaktan çalışma formülü, ciddi bir kesim tarafından çok sevildi. Hatta iş görüşmelerinin yeni pazarlık noktalarından biri de "Evden çalışabilecek miyim" sorusu oluyor.

Vitor Pereira ile ikinci dönem nasıl geçecek? | Hız, disiplin ve samimiyet...

Fenerbahçe biraz da beklenmeyen bir kararla ikinci kez Vitor Pereira başlattı. Portekizli teknik adam her zaman samimi ve disiplinli tavrı ile dikkat çekmişti. 'Ne istiyorum biliyor musun?' diye başlayan cümleleri tekrar tesislerin dört bir yanında çınlayacak...

İngiltere duvar ördü! Olağanüstü performans

Euro 2020'de sona yaklaşıyoruz. Yarı final için geri sayım başlarken Wembley'de Danimarka'yı konuk edecek olan İngiltere, favori konumunda. Beş maçta da kalesini gole kapayan İngilizler, kalecisi Pickford ve savunmasıyla tarih yazıyor. Hatta Pickford çoktan tarihe geçti!

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global