Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (5 Mart 2021 Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (5 Mart 2021 Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor.

TÜRKİYE ŞEHİTLERİNE AĞLIYOR...  HELİKOPTER KAZASINA İLİŞKİN AKLA TAKILAN 4 ÖNEMLİ SORU:

Bitlis Tatvan'da Türkiye'yi yasa boğan kazanın ardından şehitlerin naaşı Elazığ'dan Ankara'ya uğurlandı. Peki bu elim kaza neden yaşandı? Bir helikopter neden düşer ve askeri helikopterlerde hangi önlemler alınır? Haberglobal.com.tr okurları için iki ayrı emekli albayla konuştuk.

Haberi okumak için yukarıdaki kutuya tıklayın.

BEKLENEN VE ÖZLENEN CUMARTESİ GELDİ! NORMALLEŞİRKEN NELERE DİKKAT ETMELİ?:

Türkiye, Kasım ayının ortasından sonra yeniden normalleşme adımları attı. Aylar sonra pek çok ilde restoranlar açık olacak, cumartesi günü vatandaşlar sokağa çıkabilecek. Peki normalleşme adımlarını atarken bireysel olarak nelere dikkat etmeliyiz? Prof. Dr. Mehmet Ceyhan yanıtladı.

Haberi okumak için yukarıdaki kutuya tıklayın.

NEREDEYSE BİR YILDIR TAM MAAŞ ALAMIYORLAR! KÇÖ'NÜN ARTISI NE, EKSİSİ NE?:

Kısa Çalışma Ödeneği (KÇÖ) neredeyse bir yıldır hayatımızda. Yüz binlerce insan bir yıldır maaşını hiç tam almadı ve sigortalılık süresinden büyük bir kaybı oldu. Peki KÇÖ'nün artıları neler ve daha devam eder mi? Patronlar ne diyor? İşveren ve işçi temsilcileri anlatıyor.

Haberi okumak için yukarıdaki kutuya tıklayın.

Kaynak: Haber Global TV

gündem özel haber kçö Pandemi