Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (31 Aralık Cuma)

Fenerbahçe Omicron
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (31 Aralık Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Omicron varyantı söylendiği gibi daha mı 'hafif'? Çalışmalar ve uzmanlar ne diyor?

Pandemi sürecinde şu sıralar Omicron varyantı ile karşı karşıyayız. Bulaşıcılığı en yüksek varyant olarak dikkat çeken Omicron'un görece daha hafif atlatıldığı da öne sürülüyor. Bazısı bu çalışmalar için çok erken derken bazısı ise bu varyantın umut ışığı olabileceği görüşünde...

Yeni yılın talihsizleri: Evde karantinadakiler

2021 yılına tüm Türkiye zorunlu olarak evde karantinada girerken bazıları için 2022'de de durum değişmiyor. Yılbaşından günler önce hasta olduğunu öğrenen insanlar koltukta pijama terlik televizyon ile yeni yılı karşılayacaklar. Bazılarının yanlarında bir kişi bile yok.

Fenerbahçe 2021'i de kupasız kapattı

Fenerbahçe için 2021 yılı sportif açıdan bir hayal kırıklığı olarak geçti. Futbol takımının son kupası 2015'te alınan Süper Kupa olurken 2021 yılında dört farklı teknik adam takımın başında maça çıktı.

Biden ile Putin'in görüşmeleri neden kaçınılmaz? 'Katil' demiş olsa da...

ABD ve Rusya'nın (hatta geçmişte SSCB'nin) liderleri İkinci Dünya Savaşı'ndan bu yana ilişkileri ne kadar gergin ve mesafeli olursa olsun bir araya geliyor. Trump'ın dış politika izlerini silmeye çalışan Biden da Putin'e katil demesine rağmen Rus liderle buluşmak zorunda. Peki neden?

Küçük bir ada ülkesi Elon Musk'ın ihtiyacını karşılayabilecek mi?

Nikel, elektrikli araba bataryaları için hayati bir öneme sahip. Ancak nikeli çıkarmak kirli ve yıkıcı... Yeni Kaledonya'da çalkantılı bir geçmişi olan bir tesis, daha sürdürülebilir bir yol bulma konusunda Elon Musk'ın deneyine ev sahipliği yapmak üzere!

Kaynak: Haber Global TV

fenerbahçe omicron