Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (31 Ağustos Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (31 Ağustos Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Ses Tiyatrosu bugün sessiz... 'Ne saygılı adamdı ama...'

Ferhan Şensoy'un kurucusu olduğu Ses Tiyatrosu'nun bulunduğu Halep Pasajı bugün bir sessiz. Pasajda Şensoy'un komşusu olanların ise ağzında tek bir laf var: "Ne saygılı adamdı..."

Ferhan Şensoy neyi, nasıl yazardı?

Ferhan Şensoy sadece bizi çok güldürdüğü için efsane olmadı. Yazar Türk halk tiyatrosuna getirdiği yenilikler ile efsane oldu. Peki Şensoy'un kalemini özel yapan neydi? Halk tiyatrosuna getirdiği hangi özellikler ile Batı'ya göz kırptı?

Çocuklar daha mı çok suça karışmaya başladı? 'Olayın farkındalarsa...'

2020 yılında suça sürüklenme nedeniyle çocukların karıştığı olaylar 114 bini geçerken, Manavgat'taki yangında da Ordu'da fındık tartışmasından ailesini silahla katleden olayda da başrolde çocuklar vardı. Uzmanlar, çocukların pandemi döneminde birçok öz denetim yetilerini kaybettiğini söyledi.

Sevilay Öztürk, Tokyo'da tarih yazdı: Özgürlüğünü havuzda kazanmış bir süper kahraman!

Tokyo 2020 Paralimpik Oyunları'nda Sevilay Öztürk, tarihi bir dereceye imza attı ve bronz madalyanın sahibi oldu. Paralimpik tarihimizdeki ilk yüzme madalyamızı kazanan 2003 doğumlu milli sporcu, hikayesiyle de ilham veriyor. "Eskiden sokağa çıkmaktan çekinirdim" diyen Sevilay böyle tarih yazdı...

ABD'de tarihi oylama! Polis departmanını kapatmak için...

Polis memuru Derek Chauvin'in George Floyd'un ölümüne sebebiyet vermesi ve cinayetten hüküm giymesinin yarattığı etki, ABD'de tarihi bir oylamanın önünü açtı. Minneapolis kenti sakinleri polis departmanının dağıtılmasını oylayacak. Peki "Evet" çıkarsa süreç nasıl işleyecek?

Kaynak: Haber Global TV

Ferhan Şensoy ordu fındık psikoloji