Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Temmuz Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Temmuz Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Zengini de orta gelirlisi de şikâyet ediyor: Adisyonlar neden gündemde?

İstanbul'da orta sınıfa mensup bir beyaz yakalı da Bodrum'da lüks tatili sırasında akşam yemeği yiyen de restoranlardaki fiyatlardan dert yanar hale geldi. Peki fiyatların bu kadar göze batmasının nedeni ne? Artan fiyatlar müşteri profilinde değişikliğe neden olur mu? 

Dünyada 23 milyon çocuk rutin aşısını olamadı! Peki Türkiye'de durum ne?

Dünyada difteri, tetenoz ve boğmaca gibi rutin aşıların ilk dozunu yaptırmayan çocukların sayısı 2020'de 3 milyon kişi birden arttı. Neredeyse 23 milyon çocuk rutin aşısını olamadı. Peki her yıl yüzde 95'in üzerinde çocuk aşılaması yapan Türkiye'de durum ne?

Orman yangınlarına ilişkin çarpıcı detay! 80'lerden bu yana...

Manavgat ve Marmaris başta olmak üzere farklı noktalarda devam eden orman yangınları acı sonuçların ortaya çıkmasına neden oldu. "Yangın neden söndürülemiyor?" sorusu sorulurken Avrupa'nın güneydoğusunu etkisi altına alan tarihi bir sıcaklık dalgasının da mücadeleyi zorlaştırdığı ortaya çıktı.

Türkiye'nin içi yanıyor! Yangından sonra ise başka bir mücadele bizi bekliyor

Türkiye'nin sadece ciğerleri değil yüreği de yanıyor. Onlarca hektarlık ormanlık alanımız kül oldu, vatandaşlarımız hayatını kaybetti. İklim değişikliği gerçeğini yakından yaşayan Türkiye için bu yangınların başka bir anlamı da var...

ABD voleybolda neden bu kadar iyi? Yıldızları Türkiye'yi seçiyor

Türkiye Kadın Voleybol Milli Takımı, Tokyo 2020'deki üçüncü maçında ABD'ye altın setle 3-2 mağlup oldu. Dünya sıralamasında ilk sırada yer alan ABD karşısında müthiş mücadele ettik ancak yetmedi. Peki ABD'yi bu kadar iyi yapan ne? Yıldızları neden Türkiye'yi seçiyor?

haber global web özel