Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Kasım 2022)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Kasım 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Bebeklerin de yalnız kalmaya ihtiyacı var | 'Gelişimleri açısından...'

Yalnız kalıp dinlenmek ihtiyacı genelde yetişkinlerle ilişkilendirilen bir durum. Fakat çocukların ve hatta bebeklerin dahi yalnız kalmaya ihtiyacı var. Yalnız kalmak özellikle kişilik gelişimi açısından bebekler, çocuklar ve ergenler için çok önemli.

İsveç'te yeni iktidardan göçmen politikası hamlesi... Bu kararın ardında ne yatıyor?

İsveç'te iki ay önce iktidara gelen koalisyon hükümeti, ülkenin göçmenlik politikalarında önemli değişikliklere imza atmaya hazırlanıyor. Peki İsveç'in göçmen politikasını adeta 180 derece değiştiren yeni düzenlemelere, hatta pek çoğuna göre iktidarın değişmesine sebep olan faktörler neydi?

Dünya Kupası asıl şimdi başlıyor! İşte gruplardaki tüm senaryolar...

Katar'ın ev sahipliğindeki Dünya Kupası'nda son grup maçları oynanıyor. A Grubu'nda Hollanda ve Senegal, B Grubu'nda ise İngiltere ve ABD turladı. Peki ya diğer gruplar? Neredeyse tüm takımların bir şekilde gruptan çıkma şansı bulunuyor. İşte o senaryolar...

Hollanda'nın yeni umudu: Cody Gakpo! Şimdiden tarihe geçti...

Dünya Kupası'nda Son 16 turunda ABD ile eşleşen Hollanda'yı bu zamana kadar sırtlayan isim 23 yaşındaki Cody Gakpo oldu. Attığı 3 golle Altın Ayakkabı yarışında da zirve ortağı konumundaki Gakpo, 2014'te de Hollanda'nın başında yer alan Louis Van Gaal'in üstüne titrediği belki de tek isim!

 

Kaynak: Web Özel