Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Haziran Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (30 Haziran Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Kim bu plandemiciler? 'Oyun' diyor, inanmıyorlar...

Toplumsal bağışıklık noktasına her geçen gün yaklaşırken aşı karşıtları ve pandeminin küresel bir "oyun" olduğunu iddia eden kitle de eylemlerini sürdürüyor. Peki "plandemi" ifadesini kullanan bu kitle kimlerden oluşuyor? Bir "plandemi" yanlısı sorularımızı yanıtladı, uzmanlar değerlendirdi...

Yoksulluk sınırı 9 bin 762 TL mi 11 bin 863 TL mi? Bu fark neden?

Her sendikanın birbirinden farklı yoksulluk sınırları açıklaması dikkat çekiyor. Biri 4 kişilik bir ailenin yoksulluk sınırını 9 bin 762 diğeri 11 bin 863 TL olarak hesaplıyor. Bu fark neden?

Vaka sayıları neden 5 binin altına düşmüyor?

Kademeli normalleşmeye geçtiğimiz 1 Haziran 2021 tarihinden bu yana vaka sayıları bir gün hariç 5 binin altına düşmedi. Aşılamadaki hıza rağmen bunun sebebi ne? 

Hırsız Ramon Abbas'ın muhteşem düşüşü! 'Gucci'lerin efendisi' nasıl yakalandı?

Milyonlarca dolarlık küresel online dolandırıcılık çetesinin lideri Ramon Abbas, Dubai'de film gibi bir operasyonla yakalandı. Gucci marka giysileri ve Rolls Royce arabaları ile Instagram'da takipçi kasan bu hırsızın inanılmaz bir hikayesi var… 

Kuşlar rotalarını nasıl şaşırmıyor? Bir bildikleri var...

Göçmen kuşların doğru rotayı bulabiliyor olması doğanın mucizevi olaylarından biri. Bilim insanları bunun nasıl olduğuna dair çalışmalarını yıllardır sürdürüyor. Gündüz Güneş'e göre gidiyorlar; peki ya gece? Sorunun cevabı ve kuşların bunu nasıl yaptığı ortaya çıktı. 

haber global özel haber