Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (3 Haziran 2021)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (3 Haziran 2021)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Danimarka neden mülteciler için bir cehenneme dönüştü?

Dünyada refah denince akla gelen ilk ülkelerden olan Danimarka mülteciler için bir cehenneme dönüştü. Son kanunla ülkedeki her göçmen şu an resmi olarak kapı dışarı edilme tehlikesi ile karşı karşıya...

Çip krizi... Euro... ÖTV... 'Talep artık yaşlı araçlara'

Bir yandan alım gücü azaldığı için yaşlı araçlara olan talep artarken diğer yandan otomobilde yeni zamlar bekleniyor. EBS Danışmanlık Müdürü Erol Şahin, yaşlı araçlara talebin yıllık yüzde 11.5 arttığını söyledi. Borusan Otomotiv İcra Kurulu Başkanı Hakan Tiftik ise, Euro/TL'deki artışa işaret etti.

Venüs: İnsanoğlunun sıradaki hedefi

Ay'a ayak basılmasının üzerinden 52 yıl geçti. Mars'ta hayat olup olmadığını anlamak için elimizden geleni yapıyoruz. Şimdi ise gözler Venüs'e çevrildi. 2030'lu yıllarda gezegende bir zamanlar hayat olup olmadığını anlayabileceğiz...

Akla takılan sorular ve cevapları... Bu kuş gribi türü insanlara geçti! Endişelenmeli miyiz?

Dünya yine Çin'den gelen bir virüs haberi ile sallandı. İnsana ilk kez bulaşan bu kuş gribi türü ölümcül mü? Endişelenmeli miyiz? Türkiye'de 2005-2006 yılları arasında yaşanan kriz nasıl yönetilmişti?

Derdimiz kural değil

Önümüzdeki sezon kadroda 14 sahada en fazla 8 yabancı oyuncuya izin verilecek. Peki bir anda sorunlar çözülecek mi? Genç futbolcularımız Avrupa'ya gitmektense Türkiye'de mi oynamayı tercih edecekler?

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global gündem