Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (28 Temmuz Çarşamba)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (28 Temmuz Çarşamba)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Peki köydekilerin aşılanması? '400 ev dolaştılar 15 kişi aşı oldu'

Türkiye aşı olmayan milyonları konuşuyor. Kenttekilerin aşılanması kadar kırsaldakilerin aşılanması da önemli. Köylerde öyle tablolar ortaya çıkıyor ki artık sağlık personeli de çaresiz kalıyor...

Bu ayrımcılık bitmiyor... Hamile kadını işe almayan şirkete ceza!

İşe alınacağı sırada hamile olduğunu öğrenen bir kadın 'pandemi' gerekçesiyle işe alınmadı. Hakkını arayan S.G'nin yaşadıkları ders niteliğinde karara yol açtı. Kadınlara iş görüşmesinde sorulan 'Ne zaman evleneceksiniz?', 'Çocuk düşünüyor musunuz?' gibi sorular kadın istihdamının önünde bir engel.

Suriyelilerin Türkiye ekonomisi için anlamı ne?

2011 yılından bu yana Türkiye'de yaşayan Suriyeli sığınmacılar ekonomide hatırı sayılır bir yer elde etti. Gerçekten bazı kentlerin ekonomisi Suriyeli işçilere mi dayanıyor? İşsizliğin önemli bir sorun olduğu Türkiye'de Türk işçilere alternatifler mi?

Her sıçradığında bizi tedirgin eden Paola Egonu kim? 'Dedeme forma götürdüğümde ağladı...'

3-1 yenildiğimiz İtalya maçında fileye her yükseldiğinde gözümüzü televizyondan ayırmak istediğimiz Paola Egonu 22 yaşında dünyanın en iyi oyuncuları arasında gösteriliyor. Nijeryalı bir baba ve Beninli bir annenin kızı olan bu genç yeteneğin yolu 14 yaşında İtalya ile kesişti.

Bu nasıl yaz!☀️ Seller... Aşırı sıcaklar... Aşı olmayanlar...

Koronavirüs pandemisi yetmezmiş gibi aşırı doğa olayları da bu yazın tuzu biberi oldu. Dünya aşılarla birlikte bu yaz büyük bir rahatlama beklerken seller, aşı karşıtları ve aşırı sıcakları karşısında buldu!

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global