Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (27 Mayıs Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (27 Mayıs Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Aşı bize geliyor, peki biz ona gidiyor muyuz?

İstanbul'da aşı randevuları dolmuyor. Sahadaki uzmanlara göre hâlâ salgına inanmayanlar var. Yaş grubu düştükçe aşıya olan şüpheler artabiliyor. Kritik soru şu: Aşı bize gelecek ama biz ona gidecek miyiz?

Küba'da vakalar yükseldi, devlet Faz3'ü beklemedi! 'Boşa harcayacak zamanımız yok!'

Farklı ülkelerden aşı alamayan Küba, kendi aşılarını üretiyor. Devlet, ülkenin deneyimine ve kendi bilim insanlarının çalışmalarına güvenirken yükselen vakalarla Faz3'ün tamamlanmasını beklemeden yüz binlerce kişiyi aşıladı. Sağlık Bakanı, "Boşa harcayacak zamanımız yok" dedi.

5 SORU 5 CEVAP | Alt coin'lerde durum ne?

Bitcoin önce rekor kırdı ardından sert bir düşüş yaşadı. Milyonlarca yatırımcı meraklı gözlerle takip etti. Peki bu süreçte alt coin'lere ne oldu? Alt coin piyasalarında nasıl bir hareket var? İşte uzmanların yanıtları...

Suudi Arabistan'da kadınlar hiç olmadığı kadar çok çalışıyor! Biraz da zorunluluktan...

Petrol parası artık Suudi Arabistan ekonomisini tek başına taşımıyor. Ülkenin refahını koruması için kadınların çalışması şart. Son yıllarda değişen kurallar ile birlikte İslami polisin gücü düşürüldü. Kadınlar hiç olmadığı kadar iş hayatındalar...

Metroda bakteri şov! ?️(Ama bu kötü bir şey değil)

Dünyanın 60 kentinde yapılan bir araştırmaya göre metrolarda 10 binden fazla virüs ve bakteri türü ilk kez keşfedildi. Bu mikroorganizmaların büyük bir kısmı insan için faydalı bile sayılabilir.

Kaynak: Haber Global TV

bakmadan geçmeyin Haber Global