Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (27 Mayıs Cuma)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (27 Mayıs Cuma)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

İstanbul'da gürültüye ses yükseliyor! En çok hangi ilçe şikayetçi?

Kalabalık, trafik gibi sorunları olan İstanbul'da gürültü de eksik olmuyor. Gürültü çeken vatandaş İBB'ye şikayet yağdırıyor. Peki hangi ilçelerden ne kadar şikayet var? Ne kadar ceza kesildi? Bu gürültü kirliliği nasıl önlenecek?

Aile evine dönenler... 'Bu kirayı karşılayamıyorum...'

Bazı vatandaşlar zamlanan kiraları karşılayamadıkları için aile evine dönüyor. Belli bir yaştan sonra aile evine dönmenin ve o evin kuralları ile yaşamanın da getirdiği kimi zorluklar olabilmekte.

4 soru 4 cevap | Savaş nasıl bitecek? Gözler Rusya ve Ukrayna'da...

İşgalde üçüncü aya girilirken tüm dünya gözünü Rusya ve Ukrayna'ya çevirmiş durumda. Bölge halkı için ağır insanlık dramlarına neden olan, dünya için ise ciddi ekonomik sonuçlar doğuran savaşın nasıl biteceği merak konusu. Masada öneriler de kırmızı çizgiler de bulunuyor. İşte bitiş senaryoları...

Kilisenin Rusya'nın Ukrayna'yı işgalindeki pozisyonu ne?

Rusya'da Ortodoks kilisesi Ukrayna'nın işgaline büyük destek veriyor. Avrupa Birliği Patrik Kirill'e yaptırımlar üzerinde dururken, işgalin aksine konuşan din adamları cezalandırılabiliyor.

İşteki sorunları nasıl çözeceğiz? Bu 7 maddeyle mümkün...

İş yerinde tartışma yaşamak stres kat sayısını fena halde yükselten bir durum... Bu tartışmalar iş yaşamını çekilmez bir hale getirebileceği gibi, doğru yaklaşımla yapıcı bir sonuca da bağlanabilir. Peki bunu nasıl yapacağız? İşte çözmenin yedi yolu...

Kaynak: Haber Global TV