Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (26 Ağustos Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (26 Ağustos Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

'Türkiye İran'a sınır baskısı yapmalı'

Taliban'ın iktidarı ele geçirmesi sınırındaki İran'ı da etkileyecek. İran'ın yeni göçmen politikası ve yol haritası ne olacak? Taliban'a karşı tutumu değişecek mi? Bu soruları Taliban döneminde İran'da Büyükelçilik 1. Yardımcılığı yapan emekli büyük elçi Ahmet Bülent Meriç'e yönelttik.

Takside sorun sayı mı? Kalite mi?

İstanbul'un artık kronik bir taksi ve taksiciler sorunu var. Peki sorunun kaynağı taksi plakası sayısında mı yoksa hizmet kalitesinde mi? Bir vatandaşa göre bir Türk'ün Taksim'de taksi bulması çok zor. Taksiye binip kısa mesafe gitmek ise bir şehir efsanesine dönüşmek üzere...

Bu kez o uçağın içindekiler anlatıyor: 'Galiba burası daha iyi bir yer'

Taliban tarafından tartaklanarak havalimanında iki gün yatan da var ülkeyi terk etmesi rica edilen de... Taliban rejiminden kaçan Afganlar arasında beş günlük bir yolculuk sonucunda ABD'ye varanlar yaşadıklarını anlatıyor.

Hayvanlar için kullanılan bir parazit ilacı nasıl 'Covid-19'a iyi gelir' oldu?

Atlar için kullanılan bir parazit ilacı Covid-19'a iyi geldiği gerekçesiyle yok sattı! Bu olay sosyal medya şirketlerinin ilan alırken daha sorumlu davranması gerektiğinin bir kanıtı. Aşı karşıtları ilacın satışlarını nasıl patlattı?

'Küçük mutlu ağaçları' yaratan Bob Ross hakkında neden az şey biliyoruz?

20'nci yüzyılın belki de en ünlü ressamı o. 'Küçük mutlu ağaçları' yaratan Bob Ross'un hayatı yeni çekilen bir belgesele konu oldu. Yapımcılar Ross'un mükemmel olmayan tarafları olduğunu öğrendiklerini belirtiyor...

Kaynak: Haber Global TV

Taliban ahmet bulent meric Irak ilaç taksi Parazit Afganistan