Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (2 Ocak 2023)

Web Özel
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (2 Ocak 2023)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Ürünlerde fiyat sabitleme enflasyona karşı nasıl etki edebilir?

Türkiye'nin önde gelen bir zincir marketi bir ay boyunca fiyatları sabitledi. Geçen yıl nisan ayında Macaristan modeli denen fiyat sabitlemenin kanun ile güvence altına alınması tartışılıyordu. Fahiş fiyatlara karşı bu tür uygulamalar enflasyonla mücadelede nasıl bir etki verebilir?

Robot olmadığımızı neden ispat etmek zorundayız?!

Robot olmadığınızı ispat etmek zorunda kaldınız mı hiç? Google insan olduğumuzu ispat etmemiz için içerisinde araç, gemi, bitki vs. bulunan resimleri seçmemizi istiyor. Peki neden robot olmadığımızı ispat etmek zorundayız, bunun sonucunda karşı tarafa hangi verilerimizi veriyoruz?

Ankara'dan da geçen bir garip futbol hikayesi! 'Pele'nin laneti!'

Yeni Pele, Yeni Maradona... Futbol dünyası bu lakapların ağırlığını taşıyamayan genç yeteneklere alışık. Nii Lamptey de o yeteneklerdendi... Pele bizzat kendisi Ganalı ismi "Yeni Pele" ilan etmişti. Peki Pele neden böyle bir şey dedi? Lamptey için işler neden ve nasıl ters gitti?

Zengin aileler çocuklarına nasıl davranmalı? 'Parlak, yetenekli, sorunlu...'

Durumu iyi olan ailelerin çocukları için hayat biraz daha kolay olabilir. Ancak bu aileler bazen çocuğa her istediğini vererek ilerisi için doğruyu yapmıyor.

Kaynak: Web Özel

Web Özel