Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (2 Eylül Perşembe)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (2 Eylül Perşembe)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın ?

Vladimir Putin'in 21 yılı: 'Halkın kırılan gururunu onardı'Vladimir Putin 21 yıldır Rusya'yı yönetiyor. Çalkantılı geçen bu süreç içerisinde ülkede neler değişti? Lider, "Halkın kırılan gururunu" nasıl onardı? Muhalefete bakışı ne?

Çin'in hayalet şehirleri neden bu hale geldi?30 katlı binalar, konferans salonları, spor salonları ve restoranlar... Hepsi insanlar için yapıldı ama etrafta insan yok! Çin hayalet şehirlerine bir çözüm arıyor...

Kemal Kılıçdaroğlu Millet İttifakı'nın adayı hakkında ne düşünüyor?CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun son açıklamaları siyasetin değişmez gündemi 'Millet İttifakı'nın adayı kim olacak?' tartışmalarını yeniden gündeme getirdi.

Fenerbahçe'de transferin ortak noktası... Nedir bu ROGON?Mergim Berisha ve Max Meyer, Fenerbahçe'ye imza atmak için İstanbul'a geldi. Bu iki ismin ortak noktası ise dikkat çekiyor. Berisha ve Meyer, yolu Fenerbahçe'ye düşen 9. ve 10. ROGON oyuncuları olacak. Peki nedir bu ROGON?

Balık sezonu sorularla açıldı: Müsilaj, fiyatlar ve 'bir var, bir yok' sorunsalı!Balık avı yasağı kalktı. Merak edilen pek çok soru var. Müsilajın etkisi nasıl oldu? Fiyatlar nasıl değişti? Bolluk görebilecek miyiz? Bu soruların yanında palamut gibi balıkların bir yıl bol, bir yıl nadir olmasının da bir sebebi var... İşte sorular ve yanıtları!

Kaynak: Haber Global TV

a