Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (19 Ekim Salı)

Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (19 Ekim Salı)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Cumhuriyet tarihinin en büyük projesi GAP'a ne oldu?

Türkiye'nin bir dönem en çok konuşulan gündem maddelerinden biri GAP, yani Güneydoğu Anadolu Projesi'ydi. Merhum Cumhurbaşkanı Süleyman Demirel'in "GAP'ı gaptırmam!" diyerek sahip çıktığı, Cumhuriyet tarihinin en büyük entegre projesi neden bitmedi, neden hala çok önemli?

6 soru 6 cevap | Motorin ve benzinde neler oluyor? Daha zam gelir mi?

Benzin ve motorine son dönemde gelen zamlar vatandaşı zorluyor. Bu zamlar daha ne kadar devam edecek? Dünyada durum ne?

Bill Gates'e kim 'dur' dedi?

Microsoft'un kurucusu Bill Gates'in şirkette taciz ettiği bir kadın ile işler ileri gittiğinde ona 'dur' diyen biri vardı. Şu an Bill Gates, Microsoft'ta değil, o 'biri' ise şirketin başında.

Ronaldo Manchester United'a ne verdi, ne aldı?

Cristiano Ronaldo Manchester United'ın bütün havasını değiştirdi. İmza atarken söz verdiği gibi golleri ardı arkasına sıralıyor. Ama gelişiyle teknik direktör Solskjaer'in kucağına büyük bir problem bıraktı...

Ne zaman spor yapacağız? 'Hayatımı değiştirdi!'

Antrenmanı hangi saat yaptığımızın da aldığımız sonuçlar üzerinde bir etkisi oluyor. Sabah ya da akşam tercihi üzerinden tartışmalar sürerken sabah erken saatte spor yapmanın etkileri üzerine düşünenler ortaya çarpıcı sonuçlar koymakta...

 

Kaynak: Haber Global TV