Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (19 Aralık 2022)

Web Özel
Haber Global Web Özel | Bakmadan geçmeyin (19 Aralık 2022)

Haberglobal.com.tr, web özel içerikleriyle Türkiye'den ve dünyadan günün satır arasında kalan gelişmelerini başka yerlerde okuyamayacağınız özgün detaylarla okurlarıyla buluşturuyor. Bugün hazırladığımız haberlere bir göz atın.

Kadınlar Twitter'dan neden uzak duruyor?

Raporlar gösteriyor ki kadınlar Twitter'dan erkeklere göre daha fazla uzak duruyor. Uzmanlara göre karakter sınırı ve iki cinsin iletişimden farklı anlamlar çıkarması buna etken.

Emiliano Martinez 'o an'a hazırlanıyordu! 10 yıllık bekleyiş, fırsat ve kelebek etkisi...

Arjantin'in zafere ulaştığı Dünya Kupası finalinde karşılaşmanın parlayan isimleri arasında kalesinde üç gol görmesine rağmen Emiliano Martinez de yer alıyordu. Altın Eldiven'e layık görülen 30 yaşındaki kalecinin profesyonel kariyeri ise azmin değerini ortaya koyan harika bir örnek...

Z kuşağının sigara alışkanlığı ne durumda? 'Artık elektronik olan...'

Hem Türkiye'de hem de dünya çapında 15 yaş üstü tütün kullanan vatandaşların sayısını düşürmek için önemli çalışmalar yapılıyor. Uzmanlara göre gençler arasında elektronik sigaralar çok popüler. Özellikle 'aromalı' ürünlere talep var.

İran'daki protestolarda ön saflar gençlerin! Peki bu nasıl oldu?

İran'da üç ayı aşkın bir süredir devam eden protestolarda rejim aleyhine yükselen sesler giderek daha da sarsıcı bir etki yaratmakta. Can kayıplarının da arttığı eylemlerde ön saflarda ise gençler ve hatta ergenlik çağındaki çocuklar yer almakta. Peki bu nasıl oldu?

Kaynak: Web Özel

Web Özel